Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Afatima pisze:Dobrze czytać takie wieści
A kaczorek słodziusi? Co tam u chłopczyka nowego?
AlfaLS pisze:Kaczorek szaleje i nie ma na niego sposobu żeby choć troszkę wyhamował...![]()
Na dobrą sprawę jakby go połączyć z Laylą Weliny to myślę że cały świat by roznieśli![]()
welina pisze:AlfaLS pisze:Kaczorek szaleje i nie ma na niego sposobu żeby choć troszkę wyhamował...![]()
Na dobrą sprawę jakby go połączyć z Laylą Weliny to myślę że cały świat by roznieśli![]()
Może chcesz z chęcią dowiozę![]()
Afatima,a może Ty masz za mało kociambrów to będę miała bliżej![]()
![]()
AlfaLS pisze:welina pisze:AlfaLS pisze:Kaczorek szaleje i nie ma na niego sposobu żeby choć troszkę wyhamował...![]()
Może chcesz z chęcią dowiozę![]()
Afatima,a może Ty masz za mało kociambrów to będę miała bliżej![]()
![]()
A ja właśnie w ramach odpoczynku myślałam o dostarczeniu go do Ciebie. On bardzo lubi się wspinać i być wysoko - miałby raj z tą papugą i jej klatką
.
kiziamizia30 pisze:Pozdrowienia wielkanocne od Iśki !!!
AlfaLS pisze:kiziamizia30 pisze:Pozdrowienia wielkanocne od Iśki !!!
Bardzo dziękujemy!
Muszę sobie kiedyś do Państwa zadzwonić i coś więcej się dowiedzieć do u kiciuni bo jakoś tak mało wiadomości o niej. Choć w tym przypadku to przyganiał kocioł garnkowi
kiziamizia30 pisze:AlfaLS pisze:kiziamizia30 pisze:Pozdrowienia wielkanocne od Iśki !!!
Bardzo dziękujemy!
Muszę sobie kiedyś do Państwa zadzwonić i coś więcej się dowiedzieć do u kiciuni bo jakoś tak mało wiadomości o niej. Choć w tym przypadku to przyganiał kocioł garnkowi
Otóż to!!!![]()
A zapraszamy na kawę i owszem![]()
Iśka już po sterylizacji,trochę ciężko to przeżyła jak miała w ubranku chodzic,lekka deprecha była,
ale za to teraz odreagowuje wszystko i poprostu diabeł z niej wyłazi,czort wcielony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości