;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 13:31 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Gibutkowa pisze:
welina pisze:To mogą być odparzenia słoneczne :(

A stąd dwa kroki do nowotworu płasko nabłonkowego :( Jesli tak to trzeba ciachać te uszy i to szybko :roll:

Moim zdaniem to odparzenia.Białym kotom nie wolno wychodzić na słońce,a przecież nikt im uszu kremem nie smarował :( :( :(

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt kwi 15, 2011 13:33 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

welina pisze:
Gibutkowa pisze:

A stąd dwa kroki do nowotworu płasko nabłonkowego :( Jesli tak to trzeba ciachać te uszy i to szybko :roll:

Moim zdaniem to odparzenia.Białym kotom nie wolno wychodzić na słońce,a przecież nikt im uszu kremem nie smarował :( :( :(

No dokładnie o tym samym piszę. A jak mamy rację to nie ma czasu do stracenia :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 15, 2011 13:41 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Nie widze problemu ze złapaniem kotów moge pojechać z cypiskiem choćby zaraz. Moge przetrzymać kota dzień dwa tylko co potem jest ktoś kto zaoferuje im DT?
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pt kwi 15, 2011 13:42 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

welina pisze:
Gibutkowa pisze:

No dokładnie o tym samym piszę. A jak mamy rację to nie ma czasu do stracenia :([/quote]
Może nie będzie tak źle? Mam koteczkę (prawie całkiem białą) też z wywiniętymi uszkami, po wizycie u weta okazało się, że to poświerzbowe. Ale tak czy tak trzeba zbadać
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt kwi 15, 2011 13:45 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

monika74 pisze:Nie widze problemu ze złapaniem kotów moge pojechać z cypiskiem choćby zaraz. Moge przetrzymać kota dzień dwa tylko co potem jest ktoś kto zaoferuje im DT?

No właśnie takie koty muszą mieć dom.U mnie niestety pełna chata i to w bloku :(

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt kwi 15, 2011 13:47 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

monika74 pisze:Nie widze problemu ze złapaniem kotów moge pojechać z cypiskiem choćby zaraz. Moge przetrzymać kota dzień dwa tylko co potem jest ktoś kto zaoferuje im DT?

i transport :roll:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt kwi 15, 2011 13:51 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Myślę że białasy, nawet bez uszków by znalazły szybko dom.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt kwi 15, 2011 14:03 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Dograjcie wszystko , to koty będą złapane.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt kwi 15, 2011 14:32 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Witam serdecznie pełna podziwu dla wszystkich osób zaangażowanych w pomoc Pani Jadzi. Proszę na PW o numer konta. Pozdrawiam.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt kwi 15, 2011 18:26 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Gibutkowa - film widziałam :) , ale kwestii nie pamietam. Trochę mi chodziło o ... małą , a powinno być dużą, literę na początku :? . Dalajlama by się nie pogniewał :D

Czy coś w sprawie transportu Kitki do Gdyni się wykluwa?
Może już prosić kogoś - CatAngel? - o zrobienie ogłoszeń dla białych kotków na początek?
Na dychę się jakoś zrzucimy przecież, nie?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt kwi 15, 2011 18:31 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Za ogłoszenia u CatAngel mogę zapłacić - tylko tak mogę pomóc :(

Jak będzie decyzja o ogłaszaniu to dajcie znać.
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pt kwi 15, 2011 18:34 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

morelowa pisze:Gibutkowa - film widziałam :) , ale kwestii nie pamietam. Trochę mi chodziło o ... małą , a powinno być dużą, literę na początku :? . Dalajlama by się nie pogniewał :D

Czy coś w sprawie transportu Kitki do Gdyni się wykluwa?
Może już prosić kogoś - CatAngel? - o zrobienie ogłoszeń dla białych kotków na początek?
Na dychę się jakoś zrzucimy przecież, nie?

Może zamiast ogł sprawdziny czy FB dla bialych zadziała :D
Ale potrzebne mi jak zawsze wszystko :oops: Będę późnym wieczorem :D to jak coś PW

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 15, 2011 18:45 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

AniaWrocław pisze:A ja mam w nosie wszystkie aluzje! (...)

Cypisku - pw poproszę :)
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pt kwi 15, 2011 18:52 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

Morelowa - małą literą specjalnie, z całym szacunkiem dla Dalajlamy oczywiście, w zamyśle był to taki "zabieg stylistyczny" ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt kwi 15, 2011 18:53 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!!/Fotki/.

CatAngel napisała:
Może zamiast ogł sprawdziny czy FB dla bialych zadziała
Ale potrzebne mi jak zawsze wszystko Będę późnym wieczorem to jak coś PW

Kto odpowie CatAngel? Bo ja nie wiem co to jest 'jak zawsze wszystko' i nie mam tego 'wszystkiego'. Ja bym jednak i ogłoszenia skoro ksb może zasponsorować - tych kotków jest kilka przecież..

Gibutkowa - aha. :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]