Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 11:53 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

To może faktycznie ogłośmy na razie tę wspomnianą 5, mamy zdjęcia - w pakiecie 50 ogłoszeń.
A w międzyczasie jak będziesz w schronisku wybierze się kolejne 5 kiciów. Ok?
po_prostu_kaska

Post » Pt mar 04, 2011 12:45 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

horacy 7 pisze:Dziewczyny mam jeszcze jedną możliwość zatelefonowałam do wetki która leczy w tej chwili moje zwierzęta ,chciałam podpytac o warunki na Uniwersytecie, kończyła go.Odradziła mi oddanie tam kota głównie przebywają tam koty ze schronisk w klatkach warunki podobno zbliżone do schroniskowych.Zgodziła się przyjąć kotkę do siebie jeżeli będzie spokojna i nie będzie szaleć po lecznicy,miałaby wtedy jedno pomieszczenie do dyspozycji.Lecznica jest w Szczytnie więc miałabym blisko ,musiałybyśmy pokryć koszty leczenia i żwirku ,jedzonko gratis.Co o tym myślicie? :lol:Ogłoszenia w pierwszej kolejności dla kotów z dt bo coś o nich mogę powiedzieć i dla duzego Brysia buraska,Zosi która jutro wraca. :ok:

Oki, rezygnuje wiec z zalatwiania Polikliniki.
Niespecjalnie moge pomoc w inny sposob :(
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt mar 04, 2011 12:47 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

horacy 7 pisze:Dziewczyny mam jeszcze jedną możliwość zatelefonowałam do wetki która leczy w tej chwili moje zwierzęta ,chciałam podpytac o warunki na Uniwersytecie, kończyła go.Odradziła mi oddanie tam kota głównie przebywają tam koty ze schronisk w klatkach warunki podobno zbliżone do schroniskowych.Zgodziła się przyjąć kotkę do siebie jeżeli będzie spokojna i nie będzie szaleć po lecznicy,miałaby wtedy jedno pomieszczenie do dyspozycji.Lecznica jest w Szczytnie więc miałabym blisko ,musiałybyśmy pokryć koszty leczenia i żwirku ,jedzonko gratis.Co o tym myślicie? :lol:Ogłoszenia w pierwszej kolejności dla kotów z dt bo coś o nich mogę powiedzieć i dla duzego Brysia buraska,Zosi która jutro wraca. :ok:

to fajna opcja :ok:
czekamy na wiesci, i jakby co zaczniemy gromadzic fundusze:)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt mar 04, 2011 12:49 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Czyli jutro staram się wyciągnąć kotke ze schroniska do lecznicy.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt mar 04, 2011 12:55 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Ok, robię właśnie wydarzenie, na razie uieściłam wiadomości z pierwszego postu, nie wiem co umieszczać dalej. Które zdjęcie proponujecie jako główne wydarzenia? Co z tym 4 miesięcznym kociakiem? Może w wydarzeniu umieścić 3, 4 zdjęcia różnych kotów, krótki opis do każdego? I aktualizować? Jak myślicie? Czy dawać zdjęcie tego burego kociaka w śniegu?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt mar 04, 2011 13:00 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Catnaperka wybacz za wtrącenie :oops: ale może połącz zdjęcia kotów w jedno i będzie więcej kotów na głównym zdjęciu :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt mar 04, 2011 13:06 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Też myślę, że połączenie w jedno może być ok. Jeżeli nie, to myślę, że jak najbardziej jako główne wystawić te, na których koty siedzą na śniegu..

Może dodać też te 2 zdjęcia, które mamy na końcu pierwszego postu o 2 kotkach, które już nie doczekały swojej szansy :( Właśnie z takim opisem. Nie wiemy dokładnie co się z nimi stało, ale nie oszukujmy się, chore nie poszły do adopcji... :(
po_prostu_kaska

Post » Pt mar 04, 2011 13:22 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

CatAngel pisze:Catnaperka wybacz za wtrącenie :oops: ale może połącz zdjęcia kotów w jedno i będzie więcej kotów na głównym zdjęciu :ok:

po_prostu_kaska pisze:Też myślę, że połączenie w jedno może być ok. Jeżeli nie, to myślę, że jak najbardziej jako główne wystawić te, na których koty siedzą na śniegu..

Może dodać też te 2 zdjęcia, które mamy na końcu pierwszego postu o 2 kotkach, które już nie doczekały swojej szansy :( Właśnie z takim opisem. Nie wiemy dokładnie co się z nimi stało, ale nie oszukujmy się, chore nie poszły do adopcji... :(

Hehe no kiedy ja właśnie proszę o rady i aż się proszę o wtrącanie ;)
Oki - połączę zdjątka w jedno, powiedzmy 4 albo 6 kotów i dam na główne. Może 4 bo będą bardziej widoczne... Dam tez te dwa, które nie doczekały... Może jeszcze jakiś indywidualny opis jakiegoś kota, np tego ze śniegu? On chyba pilnie szuka dt, tak? A jak by znalazł to wtedy następnego...?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt mar 04, 2011 13:27 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Jeżeli miałabym wybierać to indywidualny opis, tak jak napisałaś, tej kotki ze śniegu. Horacy 7 postara się ją jutro zabrać ze schroniska do lecznicy, kotka będzie wtedy szukać domu po wyleczeniu. Zaraz za nią czeka w kolejce ten Duży Burasek. On niedawno trafił do schroniska, jest jeszcze stosunkowo zdrowy, też powinien jak najszybciej stamtąd wyjść zanim coś podłapie, a już chudnie... :(

Więc może ta kotka na pierwszy ogień z tym zdjęciem ze śniegu, a po niej Duży Burasek.
po_prostu_kaska

Post » Pt mar 04, 2011 13:49 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

po_prostu_kaska pisze:Jeżeli miałabym wybierać to indywidualny opis, tak jak napisałaś, tej kotki ze śniegu. Horacy 7 postara się ją jutro zabrać ze schroniska do lecznicy, kotka będzie wtedy szukać domu po wyleczeniu. Zaraz za nią czeka w kolejce ten Duży Burasek. On niedawno trafił do schroniska, jest jeszcze stosunkowo zdrowy, też powinien jak najszybciej stamtąd wyjść zanim coś podłapie, a już chudnie... :(

Więc może ta kotka na pierwszy ogień z tym zdjęciem ze śniegu, a po niej Duży Burasek.

Ok. A kicia ma gdzieś większy opis czy tylko to co w pierwszym poście pod jej zdjęciem? Napiszcie wszystko co o niej wiadomo. To może wątek będzie ogólny a ją dam na zdjęcie wydarzenia i jej opis na sama górę.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt mar 04, 2011 13:58 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Wiemy tylko to co jest w pierwszym poście :( I to co widzimy, że jeszcze 2 tygodnie temu wydawała się stosunkowo zdrowa, teraz wygląda jak na drugim zdjęciu...
po_prostu_kaska

Post » Pt mar 04, 2011 14:34 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Ok tu jest FB http://www.facebook.com/event.php?eid=207077765972967

Jak coś zmienić to piszcie :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt mar 04, 2011 14:51 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

Catnaperka pisze:Ok tu jest FB http://www.facebook.com/event.php?eid=207077765972967

Jak coś zmienić to piszcie :)

Bardzo dziękujemy :1luvu: Wszystko cudnie, aż mi się oczy zaszkliły... :(
po_prostu_kaska

Post » Pt mar 04, 2011 15:30 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

ale nie działają linki na allegro, próbowałam kliknąć
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Pt mar 04, 2011 15:33 Re: Szczytno - bezradność - chorują i umierają.. potrzebna pomoc

lanua pisze:ale nie działają linki na allegro, próbowałam kliknąć

Mnie też nie działają, sprawdziłam, chyba jest gdzieś błąd.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]