Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Dziewczyny mam jeszcze jedną możliwość zatelefonowałam do wetki która leczy w tej chwili moje zwierzęta ,chciałam podpytac o warunki na Uniwersytecie, kończyła go.Odradziła mi oddanie tam kota głównie przebywają tam koty ze schronisk w klatkach warunki podobno zbliżone do schroniskowych.Zgodziła się przyjąć kotkę do siebie jeżeli będzie spokojna i nie będzie szaleć po lecznicy,miałaby wtedy jedno pomieszczenie do dyspozycji.Lecznica jest w Szczytnie więc miałabym blisko ,musiałybyśmy pokryć koszty leczenia i żwirku ,jedzonko gratis.Co o tym myślicie?Ogłoszenia w pierwszej kolejności dla kotów z dt bo coś o nich mogę powiedzieć i dla duzego Brysia buraska,Zosi która jutro wraca.
horacy 7 pisze:Dziewczyny mam jeszcze jedną możliwość zatelefonowałam do wetki która leczy w tej chwili moje zwierzęta ,chciałam podpytac o warunki na Uniwersytecie, kończyła go.Odradziła mi oddanie tam kota głównie przebywają tam koty ze schronisk w klatkach warunki podobno zbliżone do schroniskowych.Zgodziła się przyjąć kotkę do siebie jeżeli będzie spokojna i nie będzie szaleć po lecznicy,miałaby wtedy jedno pomieszczenie do dyspozycji.Lecznica jest w Szczytnie więc miałabym blisko ,musiałybyśmy pokryć koszty leczenia i żwirku ,jedzonko gratis.Co o tym myślicie?Ogłoszenia w pierwszej kolejności dla kotów z dt bo coś o nich mogę powiedzieć i dla duzego Brysia buraska,Zosi która jutro wraca.
CatAngel pisze:Catnaperka wybacz za wtrącenieale może połącz zdjęcia kotów w jedno i będzie więcej kotów na głównym zdjęciu
po_prostu_kaska pisze:Też myślę, że połączenie w jedno może być ok. Jeżeli nie, to myślę, że jak najbardziej jako główne wystawić te, na których koty siedzą na śniegu..
Może dodać też te 2 zdjęcia, które mamy na końcu pierwszego postu o 2 kotkach, które już nie doczekały swojej szansyWłaśnie z takim opisem. Nie wiemy dokładnie co się z nimi stało, ale nie oszukujmy się, chore nie poszły do adopcji...
po_prostu_kaska pisze:Jeżeli miałabym wybierać to indywidualny opis, tak jak napisałaś, tej kotki ze śniegu. Horacy 7 postara się ją jutro zabrać ze schroniska do lecznicy, kotka będzie wtedy szukać domu po wyleczeniu. Zaraz za nią czeka w kolejce ten Duży Burasek. On niedawno trafił do schroniska, jest jeszcze stosunkowo zdrowy, też powinien jak najszybciej stamtąd wyjść zanim coś podłapie, a już chudnie...
Więc może ta kotka na pierwszy ogień z tym zdjęciem ze śniegu, a po niej Duży Burasek.
Catnaperka pisze:Ok tu jest FB http://www.facebook.com/event.php?eid=207077765972967
Jak coś zmienić to piszcie
lanua pisze:ale nie działają linki na allegro, próbowałam kliknąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 670 gości