kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 17:02 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Wiem od JOOASKI że potrzebuje pomocy.Nie mo dostępu do neta ale ktoś wyrzucił 3 kotki i są u niej szukająJeden jest biało czarny a dwa biało bure domków

pocachontas

Od: Czw lis 25, 2010 13:14

Post » Wto sie 30, 2011 18:39 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Obrazek
Mam nadzieję,że udało mi się wrzucić fotkę.Oto kocięta u JOOASKI zostały wyrzucone na noc,ona je przygarnęła,trzyma je w komórce(lepsze to niż noc pod gołym niebem)Ona potrzebuje pomocy straż gminna sie na nią wypięła nie wie jak sobie poradzić.Nie ma na karme dla kotów.Ma swoje 3 pomoc potrzebna albo domy, albo choć może jakąś karme dla tych zwierzaków?Proszę o wiadomości na pw podam jej nr tel.A dziewczyna nie ma teraz dostępu do neta i nie ma jak sama się odezwać.POMÓŻCIE :oops: :1luvu:

pocachontas

Post » Wto sie 30, 2011 19:57 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Ale ślicznoty :1luvu: Asia ma wielkie serce, każdy powinien brać z niej przykład :ok:
I również przyłączam się do prośby o wsparcie - Aśka ma już masę kotów pod opieką, sami z resztą czytając wątek możecie się o tym dowiedzieć.
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Wto sie 30, 2011 20:19 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Borówka16 pisze:Ale ślicznoty :1luvu: Asia ma wielkie serce, każdy powinien brać z niej przykład :ok:
I również przyłączam się do prośby o wsparcie - Aśka ma już masę kotów pod opieką, sami z resztą czytając wątek możecie się o tym dowiedzieć.

Teraz potrzebuje pomocy i to bardzo.Musimy sie jakoś pozbierac i pomóc.

pocachontas

Post » Śro sie 31, 2011 7:18 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Witam.Dziekuje Elu za wstawienie fotek,za wpis.Tak ktoś wywalił takie maluchy,mam je u siebie,poprosiłam straż gminną o pomoc lecz tłumaczenie jest takie że nie mają uchwały na wyłapywanie zwierząt :evil: co jestem w szoku, bo zawsze oni zajmowali się tym..Pani wójt przekazała że mam zadzwonić do straży do Wałbrzycha,zadzwoniłam i tu DZIĘKUJĘ ZA POMOC !!!
trochę mnie wkurzają takie sytuacje bo jak ktoś idzie do straży z problemem bezdomnych zwierząt to podają mój numer komórki ,bo ja pomagam ,a jak ja poprosiłam o karmę za 9zł worek to mnie olali....koty są bezpieczne i będę szukała im domków
kompa mam zepsutego i jestem u pokachontas,jakby ktos miał jakies pytania prosze pisać na pw do niej ...dziękuję za ciepłe słowa

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Śro sie 31, 2011 16:51 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Gmina Nowa Ruda stwierdziła nagle że nie mogą interweniować w sprawie bezdomnych zwierząt , wielką pomoc uzyskałam od straży dla zwierząt z Wałbrzycha za co bardzo dziękuje , jedyny strażnik gminny Jan Dyjak przekazał 2kg suchej karmy ,

JOOAŚKA

Post » Śro sie 31, 2011 18:42 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

JOOAŚKA pisze:Gmina Nowa Ruda stwierdziła nagle że nie mogą interweniować w sprawie bezdomnych zwierząt , wielką pomoc uzyskałam od straży dla zwierząt z Wałbrzycha za co bardzo dziękuje , jedyny strażnik gminny Jan Dyjak przekazał 2kg suchej karmy ,

W końcu ktos z sercem.Byłam u naszej nowej wetki bedziemy cos myśleć.Może coś się uda załatwic z bezdomnymi zwierzaczkami :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :o :o :o :o :o :o

pocachontas

Post » Wto wrz 13, 2011 20:47 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

I cisza nikt kociaczków nie chce?

pocachontas

Post » Sob paź 08, 2011 19:54 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Zgłosiłam doniesienie do prokuratury o bezradności moich władz w sprawie bezdomności zwierząt.....NIE POZWOLĘ NA KOPANIE LUDZI KTÓRZY POMAGAJĄ,DOKARMIAJĄ NASZE BEZDOMNIAKI

JOOAŚKA

Post » Wto paź 18, 2011 21:50 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Jutro o godz.12tej jestem umówiona z Redaktorem TVN UWAGA!!!Ruszamy temat bezradności naszych władz....DZIEWCZYNY ZE STRAŻY WAŁBRZYCH!!!! :D :D :D :D :D DZiękuję za pomoc!Mamy zaproszone osoby ;Gazata noworudzka,Była przewodnicząca Rady Gminy Nowa Ruda P. TERESA PAŻDZIERNIAK,Fundacja ;Kapitanowo; ,i wiele osób pomagającym bezdomnym zwierzętą :ok:

JOOAŚKA

Post » Wto paź 18, 2011 23:41 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

napisz prosze kiedy program się ukaże-chętnie obejrzę .
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 19, 2011 6:14 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Smarti napewno napiszę,dzięki Straży dla zwierząt Wałbrzych coś ruszymy :D mamy nagrania pana Burmistrza,który obiecuje płacić za sterylizACJE,ale niestety tego nie robi :twisted: ,ja mam pismo gdzie urząd tłumaczy sie że nie mają uchwały żeby dbać o bezdomne zwierzęta....oj dużo się nazbierało,więc mam nadzieję że uda nam się.........Jeszcze raz wielkie dzięki dla Wałbrzycha

JOOAŚKA

Post » Czw paź 20, 2011 20:36 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Spotkanie się odbyło pomyślnie było wiele osób,była Straż z Wałbrzycha,mieszkańcy moich okolic...poruszony był problem Pana z Jawornika gdzie rośnie ilość zwierząt ...a władze to mają w d....!!!!!!!Pan redaktor obiecał że zrobi wszystko żeby nam pomóc,ale mósi mieć zgodę przełożonych,jak odezwie się napewno napiszę co udało się ....Wsprawie mojej Gminy o jej bezczynności też napiszę....dziś byli przesłuchiwani następni świadkowie

JOOAŚKA

Post » Śro paź 26, 2011 8:38 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

dziś jest nagrywany reportaż na naszym terenie :ok: :ok: :ok: nie wiem kiedy mżna będzie zobaczyć w telewizji,napewno napiszę kiedy?Cieszy mie to że pokazane zostaną fakt bezradnych władz z naszego miasta

JOOAŚKA

Post » Czw paź 27, 2011 9:28 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

pilnie domku szukają dwa 4 miesięczne kotki,kocurek i kotka,zdjęć jeszcze nie mam ,ale postaram się dotrzeć do pani która nie może ich zostawić u siebie

JOOAŚKA

[poprzednia][następna]