wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 13, 2011 18:40 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

:idea:
MARGO

MARGO

Od: Pt lip 23, 2004 19:39

Post » Śro lut 15, 2012 14:53 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Co z kotami z Trzcianki?

ludwikaw

Od: Wto lis 02, 2010 22:51

Post » Nie lut 26, 2012 21:17 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

nie wchodze na miau z powodu braku czasu ... ogarniam koty te co mogę, trzcianka piła... obecnie miałam kilka z łapanki w pile po eksmisji dzikich kotów ... większa aktywnośc na facebooku niż tutaj niestety
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Czw sie 15, 2013 10:17 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Koty od ponad pół roku przebywaja tez w nowym schronisku w Pile ale wiele został w Trzciance. mam troche zdjeć zainteresowanym moge wysłac na maila gdyz nie mam niestety czasu by wklejać fotki :( moge podać link do albumu na FB a mój mail adoptujzwierzaka@wp.pl

martaipieski

Od: Pt wrz 17, 2010 10:26

Post » Nie paź 05, 2014 22:39 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Wiem że wątek już praktycznie martwy, ale zaryzykuję.

Nawiązałam kontakt z karmicielką z Czarnkowa, która mimo przeciwności karmi, leczy, sterylizuje... tylko ma bardzo ograniczony dostęp do klatki łapki, a to by bardzo ułatwiło jej działanie, szczególnie, że do stada przybłąkała się nowa kotka z maluchami, którą trzeba wysterylizować. Szukamy więc kogoś kto mógłby taką klatkę mojej znajomej pożyczyć i dostarczyć do Czarnkowa. Mogących pomóc proszę o kontakt na PW ze mną.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia]