Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 12:40 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Melcia :1luvu: to niesamowity głodomor 8O zjadła na śniadanko(6.00) -filecika ,na drugie śniadanko(10.00)-filecika a teraz ..... całe żółtko wylizała :D i oczywiście poszła spać,mam nowe fotki i oczywiście uśmiechnę się do Catnaperki o wstawienie,ja z braku czasu nie nauczyłam się jeszcze :oops:
Anna Kubica

Post » Czw gru 09, 2010 13:04 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Ania, musisz się chyba szybciutko nauczyć, bo Catnaperki ma nie być w necie przez 4 dni, nie możemy tyle czekać :strach: :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw gru 09, 2010 13:12 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

gosiaa ,a może Tobie na maila....... :?: :?: :?:
z pewnością będzie to szybciej niż ja się nauczę :wink:
Anna Kubica

Post » Czw gru 09, 2010 13:33 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Ania, uwierz mi, nie jest to trudne, a kiedyś nauczyć się trzeba :)
Nie pamiętam, ale tutaj instrukcję chyba wklejałam :roll: wklejam w tyle miejsc że się gubię :roll:
Ale jak bardzo nie chcesz, może być do mnie na maila, po pracy wrzucę do wątku :)
rogalskam@interia.pl

gosiaa

Post » Czw gru 09, 2010 13:43 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Instrukcja Gosi jest niezawodna!!!
Nawet mnie Gosiaa nauczyła, a to naprawdę wyczyn nie lada :oops:
Anno, uda się :ok: :ok: :ok: , a my będziemy pasły oczy widokiem szczęśliwej i pięknej Meli :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw gru 09, 2010 13:44 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Oj Asia, Asia :ryk:

gosiaa

Post » Czw gru 09, 2010 14:22 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

oki, wieczorem siądę i się postaram......choć wieczorami to już w ogóle nie myślę po całym dniu z 2-letnią terrorystką :wink: ale spróbuję,jeśli się uda to zobaczycie Mele totalnie zrelaksowaną po cocimiętce :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Nie gru 12, 2010 18:39 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Co tam nowego u Kretki-Meli słychać? :)
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Nie gru 12, 2010 22:11 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Aniu ja już wróciłam, Twój uśmiech zdziałał cuda i oto są: :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie gru 12, 2010 22:16 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Super zmiana! Widać, że jej u Ciebie dobrze :)
Jaka ona piękna.. :)
A co jest w tej dilerce? ;) :smiech3:
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Nie gru 12, 2010 22:20 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Jak miło oglądać takie domowe fotki bidy ze schroniska :1luvu:

gosiaa

Post » Nie gru 12, 2010 23:33 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Jest przepiękna :1luvu: I jak różna od tego smutnego , nieszczęśliwego kota , jakim była jeszcze przed kilkunastoma dniami
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pon gru 13, 2010 14:48 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

No wreszcie mogę wejść na swój profil....od piątku miałam zablokowany i dopiero dziś "Góra" :wink: (serdecznie dziękuję) pomogła mi i mogę napisać że- Melusia się bawi :piwa: :!: :!: :!: , w sobotę dostała zastrzyk na świerzba i proszę jaki efekt,od razu humorek się poprawił :D
Wczoraj jak miziałam Melcie po brzuszku ,wyczułam pod prawą łapką zaraz przy cycuszku jakby narośl? czy w schronisku to widzieli? wiecie może dziewczyny coś na ten temat?Troszkę mnie to nie pokoi ..... chyba znów wybierzemy się do weta :?
Apetyt ma wyśmienity ,a mój wet mówi że to wyznacznik zdrowienia kota :)
Anna Kubica

Post » Pon gru 13, 2010 16:17 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Taką narośl ma jedna z tymczasek magdajedral link do wątku w moim podpisie (Zosia i Klara)...

Wet zobaczy i oceni.

A Mela w typie mojego Fudziaka :) Tylko jeszcze bardziej "popaprana" kolorystycznie :ryk:
najszczesliwsza

Post » Pon gru 13, 2010 16:52 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Słodziak nad Słodziaki :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I qmpela Melci - Lusia :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

[poprzednia][następna]