ja bardzo chętnie,ale lubię grę w otwarte karty..dlatego ogłosiłam dam dom koteczce opisałam swoją sytuację..jak ktoś mówi a bo to tamto....to ja milczę i nie lubię takich sytuacji,dla mnie kotka której szukam ma zgadzać się z kotem,kolor nie ma znaczenia
u mnie tydzień trwało zanim koty się dogadały, nie było bicia sie tylko obchodzenie, prychanie - ale jest coraz lepiej. Mam nadzieję, ze wszystko się ułoży
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
Biedna, jest mega wystraszona i po raz pierwszy wskoczyłam aammss na ręce i się mocno przytuliła... Boże, jak mi żal, jak ja nie lubię jak koty tak się denerwują.... Fryguniu, masz super domek, kocią kumpele, zaufaj, proszę Cię!!
A Was proszę o mega kciuki za adaptację koteńki.
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
smarti pisze:o kurcze! to jednak Frygunia poszła do DS-nie wierzę ,prosze mnie uszczypnąc!!!
Kciuki za Frygunię!!!
ano pojechała do tego pana z Łomianek, który wczoraj rano do mnie dzwonił
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Na razie z lekka zdenerwowana czekam na jakieś wieści..
dziewczyny,zajrzyjcie proszę-ja już tracę siły..viewtopic.php?f=13&t=122426&p=6901064#p6901064 Magdajędral "ma" kotka którego właściciel chce uśpić bo dorósł i zaczał znaczyć teren!
musimy coś wymyślić!nie możemy go zostawić bez pomocy!