Henryczek - kociak, który nie może znaleźć Domu...w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 11, 2010 13:23 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Ja bym moze z imieniem dawała wersje takie słitaśne Henio Heniutek Henryś, plus informację że z człowiekiem od maleńkości i że zaprzyjaźni się też z psem. I może kolejna wersja że pięknie pręgowany i chętnie pokazuje słodkie cętki na brzusiu- KLASYCZNY kot europejski z uroczym, wiecznie zdziwionym pysiem. To takie moje koncepcje :wink:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Sob wrz 11, 2010 14:27 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

o psie to akurat jest wszędzie :wink:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Wto wrz 14, 2010 15:11 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

z ciut nowszych Heniowych fot
Obrazek
Obrazek

Heniuś jest naprawdę ŚLICZNY jest beżowy(!) a pręgi stają się coraz wyraźniejsze.

Jednak najważniejszy w nim jest CUDOWNY charakter. To jest kot "nostress". Nawet w zetknięciu z duuużyyyym psem po prostu odchodzi na kilka kroków, bez paniki, bez histerii, to nie jest kot którego się tydzień zza szafy wyciąga. Przy małych straculcach służy jako koci terapeuta: pierwszy pokaże że drapak jest fajny, ze człowiek jest super, że nie ma się czego bać: przy pannach Mazurzankach ze skóry wyłaził żeby je wyciągać ze schowków, biegał, gruchał do nich, pokazywał wszystko co jego zdaniem warte było pokazania. Po prostu SAM MIÓD.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Czw wrz 16, 2010 7:39 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Hopsnę Heńka - taki piękny kawaler, nic tylko zakochiwać się i brać!
Kto chce się dokocić?

Sin

Post » Pt wrz 17, 2010 9:51 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Też podrzucę. :D

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Pt wrz 17, 2010 9:59 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Dlaczego ludzie nie lubią kocurków?
Nie rozumiem.
:(

Sin

Post » Pt wrz 17, 2010 10:06 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Oj lubią lubią, jedny koteczki inni kocurki, w końcu i henryczek trafi na "swojego"
Mam nawet na oku pewien domek, tylko że trochę daleko i domek się waha i szuka kociaka bliżej ale jak nie da rady to może może :)

Cyt: Na pytanie o warunki i predyspozycje (nasze):
Mieszkamy w 4-pokojowym, dużym mieszkaniu. Okna są zabezpieczone moskitierami, balkon jest ciągle zamknięty, mieszkamy nisko. Zarówno ja jak i mąż w swoich rodzinnych domach mieliśmy koty. Ja w swoim rodzinnym, wolnostojącym domu zostawiłam 4 koty, pod opieką rodziców którzy tez koty kochają. I wszystkie te koty były przybłędami - teraz są wielkie, tłuściutkie i oczywiście wysterylizowane.
Bardzo kochamy zwierzęta (z tego powodu jestem wegetarianką, co nie znaczy że zwierzęta karmię tylko warzywami :)).
Naszą kicię wzięliśmy z ulicy, zabiedzoną, zaświerzbioną i zapchloną i od razu pojechaliśmy z nią do weterynarza. W tej chwili jest czystym, pięknym kotem z błyszczącą sierścią.
W miseczkach zawsze ma jedzenie i wodę, kuwetka sprzątana jest każdego dnia, a kocia śpi z nami w jednym łóżku.
Tylko że ja uważam, że koci przyda się towarzystwo - czasami żal mi jej, że jest odizolowana od innych kotów i skazana tylko na nasze towarzystwo. Została szybko odcięta od matki i ewentualnego rodzeństwa, bo znaleźliśmy ją gdy miała 3-4 tygodnie. Myślę więc, że powinna wychowywać się z innym kotkiem.
Nie ma obaw o to czy kot będzie w dobrych rękach, naprawdę.
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt wrz 17, 2010 10:24 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Fajny domek - lubię jak ktoś coś napisze od siebie a nie tylko tak, nie

To gdzie dowieźć? :twisted:

Sin

Post » Pt wrz 17, 2010 10:29 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Pakujecie Henrysia ?

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

Post » Pt wrz 17, 2010 10:29 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Brodnica :mrgreen: (174km w jedną stronę)
Jak domek się na Henryczka zdecyduje to dowieziemy, pokombinujemy z kasą na paliwo, może kilka osób się dorzuci ? :mrgreen: może domek dofinansuje też przyjazd...no bądźmy dobrej myśli ... jak domek już się na miau wpisał to propozycji tyle że napewno ciężko wybrać :-)
Obrazek

Marea

Post » Pt wrz 17, 2010 10:30 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

ja chętnie :wink:
Tak bym chciała żeby już hasał we własnym domku i to jeszcze z innym kotem do kompletu...to już prawie 2 m-ce jak szuka domu :roll:

Sin

Post » Pt wrz 17, 2010 10:40 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Koresponduję z domkiem i czekam na decyzję..tyle bid i tyle propozycji że ogłupieli z nadmiaru :-)
W razie co mogę liczyć Dorot na przywiezienie Henryczka do Gda do mnie z wyprawką ? :)
Obrazek

Marea

Post » Pt wrz 17, 2010 12:00 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

jak się zdarzy cud to sama po niego pojadę - wszelkie dyspozycje i namiary dostałam od Poker ;)

Sin

Post » Pt wrz 17, 2010 14:50 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Witajcie. To ja jestem "domkiem z Brodnicy" :)
Napisałam już do Marei że zdecydowaliśmy się wziąć Heniusia. :)

Muszę dodać że mimo radości że już znaleźliśmy kotka - odczuwam smutek że innych kotków już nie weźmiemy. :( Wszystkie były śliczne, dostałam dużo zdjęć... Smutno mi.

likronika

Od: Śro wrz 15, 2010 20:05

Post » Pt wrz 17, 2010 17:37 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

edit: nieaktualne
Ostatnio edytowano Śro wrz 22, 2010 9:16 przez Sin, łącznie edytowano 2 razy

Sin

[poprzednia][następna]