KROPKA FIV+ już w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw wrz 09, 2010 9:25 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Wszystko dobrze.
Kropka uwielbia sie bawic, kupujemy jej pileczki, myszki itp.
Z naszymi wzgledny spokoj, nie wchodza sobie w droge. Kropka zaczela podchodzic do glaskania.
Zaczyna mnie przerazac perspektywa oddania jej do nowego domu, nie wiem jak ona sobie poradzi.
Jak my ja w kontenerek zaladujemy? No nic....
Nowy dom ma wrocic pozno 12go i wstepnie jestesmy umowieni na popoludnie w poniedzialek, ze Kropke zawieziemy bo nowy domek nie ma auta

otma

Od: Nie gru 23, 2007 19:55

Post » Sob wrz 11, 2010 9:33 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Kurczę, wiem co myślisz, ja też się zastanawiam, jak Kropka zniesie te przenosiny... w krótkim czasie znowu inny domek i to włąśnie wtedy, kiedy zaczyna być lepiej... no ale trudno, miejmy nadzieję, że to ostatni raz.. Uprzedź może tych Państwa, że Kropka może kompletnie nie rozumieć co jest grane... trzymam kciuki żeby się jeszcze bardziej nie wycofała.

Z kontenerkiem no to był dramat... Jak ją pakowałam na podróż do Ciebie, to zawołałam ją do kuchni na jedzonko i oczywiście przybiegła, a ja zamknęłam drzwi, żeby nie czmychnęła - no i Kropka w tym momencie już więdziała, że coś się święci.. o jedzeniu można było zapomnieć (a wstawiłam miseczkę do transporterka). no i ganiałam ją po kuchni, gadając do niej i namawiając, że transporterek taki fajny, taki przytulny, bo oczywiście o wzięciu na ręce nie było już mowy. W końcu ukryła się kącie, a ja podstawiłam jej kontenerek i Kropka przyjęła go jako wybawienie i wskoczyła do środka. uffff!

Ale skoro podchodzi do Ciebie do głaskania, to może po prostu da się wziąć na ręce i zapakować grzecznie? :roll:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pon wrz 13, 2010 7:44 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Na razie czekam na telefon od nowego domku.
Kropka juz nawet do lozka wchodzi na spanie :)
Tak sobie mysle, ze najpierw bedzie szok, ale potem zrozumie, ze to jej domek. Na pewno bedzie dlugi czas nieufna ale lepiej tak, niz mialaby trafic na ulice lub do schroniska, prawda?

otma

Post » Pon wrz 13, 2010 9:57 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Domek zadzwonil, jedziemy z Kropką dzisiaj wieczorem
Prosze trzymac kciuki!!!

otma

Post » Pon wrz 13, 2010 10:08 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon wrz 13, 2010 10:09 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon wrz 13, 2010 10:48 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

:D :piwa: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pon wrz 13, 2010 11:09 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

O jeju :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam i nie puszczę :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon wrz 13, 2010 11:27 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

o kurcze!
:piwa: :piwa:
:ok: :ok:
kciuki zaciśnięte, no i... pisz, pisz zaraz jak przyjedziesz!! Jak tam Kropka się zachowywała, jak w nowym miejscu, jak ci ludzie, no nie wiem, no wszystko...
o rany, no już nie mogę wytrzymać... powinien być do wstawiania taki ludzik z nogami przebierającymi z zaaferowania... :wink:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pon wrz 13, 2010 13:16 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

w rozmowie dzisiaj powiedzieli:
- maja zwirek kupiony
- maja jedzenie
- siatka na balkonie jest...

ja powiedzialam, ze Kropka moze sie czuc zagubiona na poczatku, wycofana i w stresie....
mam nadzieje, ze bedzie dobrze

otma

Post » Pon wrz 13, 2010 14:19 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

aha, jeszcze przed chwila zadzwonilam, zeby potwierdzic godzine dzisiejszej naszej wiyzty i zapytalam, czy bede mogla od czasu do czasu zadzwonic i zapytac jak Kropka sie ma, wiec sie dowiedzialam, ze tak, oczywiscie, ze beda tez robione i przesylane zdjecia i ze jesli mam ochote to moge Kropke takze odwiedzac.
przeprosilam, ze jestem generalnie panikara, ze mam juz stres i z jednej strony sie ciesze a z drugiej martwie i chyba zostalam zrozumiana :)
napisze dzisiaj wieczorem lub jutro rano z pracy jak poszlo.

otma

Post » Pon wrz 13, 2010 14:26 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

dzisiaj wieczorem napisz, bo do jutra nie wytrzymamy :wink: A twoje rozterki są jak najbardziej normalne, bądź co bądź zżyłaś się z Kropką i to twój kot jest. A domek skoro się zgadza na wizyty itd. to znaczy, że nie ma nic do ukrycia :D :ok: Super! I balkon zabezpieczyli... (sprawdź jak bedziesz odwozić kotkę, czy na pewno jest zabezpieczony). Fajny domek Kropcia bedzie miała :D

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pon wrz 13, 2010 17:05 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Jhet, litości...Zmień już ten nieszczęsny tytuł wąta...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon wrz 13, 2010 17:20 Re: KROPKA FIV+ dziś jedzie do DS :)

:ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon wrz 13, 2010 17:37 Re: KROPKA FIV+ dziś jedzie do DS :)

Dzięki, Jhet :wink: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]