Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 23:10 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-antybiotyk stop:)

No nareszcie moge spojrzeć jak mój maluch rudasek :lol: W pracy myślałam o Zdzichu a tu widzę że jest lepiej :P :P Czy brzuszek dalej duży czy trochu opadł :?:
Marija jak coś to ja z Wami wbijam się po kocury :!: :!: :!: Karolina mi powiedziała że jest ratunek JUPI,JUPI JUPI :ryk: :ryk: :ryk:
Całusy dla brzdąca Rudaska :kotek: :kotek: :kotek:

sziba

Od: Czw gru 30, 2010 22:09

Post » Nie sty 09, 2011 12:19 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-antybiotyk stop:)

marija pisze:O, słusznie Radek prawi :mrgreen: polać mu :piwa:

I powiem nawet więcej- od kiedy Foreman i Avia zamieszkały w swoich Domkach, pozostałemu rodzeństwu,czyli Dafowi i Scanii uaktywniły się geny przytulasa :D swiatek i mika mogą potwierdzić.
C`nie :?:

Oj, Scania przy ostatniej wizycie mnie urzekła :) muszę przyznać, że poważnie zawróciła mi w głowie :D

mikamika

Od: Wto lis 16, 2010 18:28

Post » Nie sty 09, 2011 19:55 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-antybiotyk stop:)

Bierzecie :?: :mrgreen:

Co zaś do Zdzicha- brzunio chyba trochę opadło, choć umysł potrafi płatać figle. Ale jak wysunęłam propozycję, że może byśmy tak mierzyli mu to brzusio, żeby mieć pewność, to TŻ popatrzył na mnie jak na kosmitę :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Nie sty 09, 2011 20:36 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-dziś wielki dzień!

marija pisze:Kochane Ciociofanki Zdzisia i Spedytorów, mamy problem!

Zajrzyjcie proszę, może coś poradzicie:

viewtopic.php?f=1&t=122443

A sziba i jej młoda wersja, czyli Arletka Zdziniem zachwycone :1luvu:
Karolina w-n i jej siostra (zapomniałam imienia, przepraszam :oops: :oops: )- również.
Stąd wniosek- Zdziś to Uwodziciel i Casanova, tyle bab sobą dziś zauroczył :mrgreen:

Siostra to Marta :)

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

Post » Nie sty 09, 2011 21:46 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-antybiotyk stop:)

Pani Olgo no a jak mamy być Zdzichem nie zachwycone ???? :?: :?: :?: :?:
Zdzichu jest cudowny, przystojny...no po prostu brak słów. :1luvu: :1luvu:
Proszę niech Pani ucałuje ode mnie mojego Zdzisława :love: :love:

purple2

Od: Czw sty 06, 2011 19:12

Post » Nie sty 09, 2011 21:48 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-antybiotyk stop:)

No boski jest, a jak się u Was jeszcze odpasie, to będzie jeszcze bardziej boski :) całusy od Adolfika i Sylwusia :1luvu:

karolina w-n

Post » Nie sty 09, 2011 21:55 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-antybiotyk stop:)

głosowałyście już na łódzkie schronisko? jak nie to koniecznie: http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php

karolina w-n

Post » Nie sty 09, 2011 22:34 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-antybiotyk stop:)

karolina w-n pisze:głosowałyście już na łódzkie schronisko? jak nie to koniecznie: http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php

zagłosowane :)

do mariji: Ja bym z wielką chęcią wzięła ją już teraz, jednak musimy odczekać. Możliwe, że czeka nas przeprowadzka, do tego Radek szuka pracy... Jak się wszystko unormuje a Scania nadal będzie bez DS-u to OBIECUJĘ, że znajdzie go u nas razem z wielką dozą miłości i pieszczot, pełną michą i dwiema towarzyszkami (w tym siostrą) :) Już Ty dobrze wiesz, że przypadła mi ona wyjątkowo do gustu :) (Było widać, co nie? :D )

mikamika

Od: Wto lis 16, 2010 18:28

Post » Pon sty 10, 2011 0:44 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-antybiotyk stop:)

O proszę, fajnie by było :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sty 10, 2011 2:08 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-antybiotyk stop:)

mika, to teraz będę tak w deesach przebierać i nosem kręcić, aż sytuacja mieszkaniowo-pracowa wam się unormuje :mrgreen:

rudy wyściskany, wymamlany :1luvu: od wszystkich fanek :D

purple- na forum mówimy sobie po imieniu, bez względu na wiek :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto sty 11, 2011 13:07 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-puszczanie krwi;)

Dziś Zdzisio miał pobieraną krew. Rano nagimnastykowałam się nieźle, żeby nie zjadł- a marudził, a jęczał, a patrzył od miski :roll: bożesztymój jaki to zarłok i łakomczuszek :oops: :oops:
Po 14 dzwonię do lecznicy dowiedzieć się o wyniki....Trzymajcie :ok: żeby jakiś niespodzianek nie było...
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto sty 11, 2011 13:12 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-puszczanie krwi;)

A pewnie że trzymamy :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sty 11, 2011 16:56 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-puszczanie krwi;)

marija jak tam Zdzinio :?: ? jak badania :)
napisz bo już nie mogę się doczekać :1luvu: :kotek:

sziba

Od: Czw gru 30, 2010 22:09

Post » Wto sty 11, 2011 20:16 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-puszczanie krwi;)

Postanowił, że żyć będzie i dalej nas obżerać :mrgreen: Najpierw mnie, potem ciebie :mrgreen:
W biochemii aspaty i alaty leciutko podwyższone, ale wetka uspokoiła, że to po odrobaczaniu i antybiotykach, nerki, trzustka- ok, w morfologii czerwone i białe ładnie, kwasochłonnych za to bardzo duuuuuuuuużo- małe biedne zarobaczone brzusio....
Mamy brać to lekarstwo z choliną i pojawić się- gdyby się nic nie działo- za tydzień.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto sty 11, 2011 21:51 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-puszczanie krwi;)

Dzięki za całusy od Radka i Miki,
Forman właśnie aportuje wstążkę z żółwikiem, kino bezpłatne, my rzucamy on przynosi w mordce i bawimy się dalej.
Co do drugiego kota, to padło takie hasło w rodzinie, ja mam jednak małe opory, ale nie związane z posiadaniem kotecka, tylko związane z wielkością mieszkania.
Mamy wprawdzie dwa pokoje, ale jak to w blokach metraż 45, niewielki przedpokój i kuchnia.
Trochę mi tu ciasno, a kotek też musi mieć trochę wybiegu.

Jak tam Zdzichu, :kotek:
Olga, masz jakieś nowe kotecki na wychowaniu, czy skład się nie zmienił?

Pozdrawiam wszystkich

tokjo

Od: Pt gru 24, 2010 13:17

[poprzednia][następna]