Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 10, 2010 11:36 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

po_prostu_kaska pisze:Osobisty wątek Łatka

viewtopic.php?f=13&t=114057&p=6179789#p6179789

:)

Kasiu,masz u nas piwko :wink: :piwa: może będziesz w wakacje na Mazurach to zapraszamy :wink:

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Nie lip 11, 2010 18:59 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Będę pamiętać :twisted:

Jeszcze nigdy nie miałam przyjemności być na Mazurach. Jestem napływową gdańszczanką, pochodzę z Polski zachodniej więc to dla mnie zawsze było daleko :)

Jedynie co na trasie jadąc np Gdańsk - Warszawa. Wracałam właśnie kilka dni temu z Warszawy i patrzę zjazd na Szczytno. Zaręczam, że ciepło o Was wtedy pomyślałam :lol:
po_prostu_kaska

Post » Nie lip 11, 2010 21:05 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Czy numer konta z pierwszego postu

JOANNA GONCIARZ
BANK PKO BP
37 1020 3639 0000 8302 0092 9133
w tytule koniecznie:nick z miau,Koty-Szczytno

jest aktualny?

W tym miesiącu jest trochę słabiej, ale postaram się chociaż troszkę pomóc.
po_prostu_kaska

Post » Nie lip 11, 2010 21:47 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Kasiu zapraszamy kiedyś musi być pierwszy raz.Numer konta myślę ,że aktualny ale Asia niech się wypowie jutro sama.To chociaż pozdrowienia z Mazur dla Ciebie Kasiu i wszystkich osób pomagających nam.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie lip 11, 2010 22:22 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Ponieważ mam słabość do kotów ze Szczytna ;) również postaram się pomóc finansowo w tym miesiącu.
Mam też pytanie: czy przyda się maść do uszu Oridermyl? Zostało mi dużo, bo Maciek ma już ładne uszka i na pewno w najbliższym czasie nie będzie jej potrzebował, a termin ważności jest do końca roku. Mogłabym ją przesłać wraz z 8 saszetkami mokrego RC, którego Maciek nie chce i szkoda mi otwierać kolejne saszetki i je potem wyrzucać.

parooffka

Od: Pt maja 29, 2009 22:25

Post » Pon lip 12, 2010 16:00 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Dziewczyny pieniążków na razie nie przesyłajcie bo jeszcze mamy chyba około trzystu złotych , poprosimy o wsparcie później. Teraz pewnie są bardziej potrzebne innym kotkom.Musimy chwilkę odsapnąć mam urlop i dotychczas nie bardzo mogłam pojechać nawet na działkę bo przy 6-7 kotach i dwóch psach było to niemożliwe.Muszę odpocząć chociaż z dwa tygodnie nim wezmę następne maluchy.Saszetki i leki chętnie przyjmiemy na pewno nam się przydadzą ,pójdziemy nakarmić kociaczki do schroniska lub będą dla przyszłych tymczasowiczów.Dziewczyny Łatek pojechał do nowego domku w okolicach Szczytna , Łatek będzie miał psa do towarzystwa,mam nadzieję ,że szybko się zaaklimatyzuje ja znów tęsknię bo niestety przywiązuję się do kotów.Będzie kotkiem wychodzącym będzie miał dużą posesję do biegania.Ja przymierzam się by spróbować pomóc jakiemuś dorosłemu miziakowi ze schroniska ,po historii Maciusia i jej tak szczęśliwym zakończeniu mam nadzieję ,że jeszcze komuś może by się udało pomóc.Może wiecie czy ktoś szuka rudej kotki wydaje mi się ,że widziałam taki wątek. Asia powiedziała mi ,że jest gdzieś u pijaczków na posesji ruda kotka z kociętami, które dokarmiają Asi mama i jej sąsiadki,kociaczkom szukają domków ,został tylko jeden burasek i oczywiście ruda mamusia.Asia powiedziała ,że postara się o zdjęcia koteczki w środę lub czwartek.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lip 12, 2010 16:06 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Gratulacje z powodu znalezienia domku dla Łatka-myśliwego :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lip 12, 2010 21:57 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Ojej, jakie wieści :D I Łatek ma dom. Ogromnie się cieszę i gratuluję :ok:

Rude kotki to jak nic nie pokręciłam raczej okazy, częściej rude to chłopaki. Więc tym bardziej warto byłoby się nią zająć. Nie powinna długo szukać domku.

Jak coś to wiecie :wink:
W takim razie wstrzymuję się z wpłatą, ale jak pomoc będzie potrzebna dajcie znać.
po_prostu_kaska

Post » Pon lip 12, 2010 23:54 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

horacy 7 pisze:Saszetki i leki chętnie przyjmiemy

Świetnie! Paczka się robi. :)

parooffka

Od: Pt maja 29, 2009 22:25

Post » Wto lip 13, 2010 8:54 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Ja postaram się w tym tygodniu zrobić zdjęcia tej rudek koteczce,podobno jest śliczna i ruda,a to nie często się zdarza.Jeżeli kotka zostanie tam do zimy czeka ją ciężki los.

Chciałam jeszcze raz podziękować za każdą pomoc dla kotów ze Szczytna,pieniążków na razie nie zbieramy,bo jeszcze są na koncie,ale jak ktoś ma na zbyciu leki lub jedzonko,to chętnie przyjmiemy,bo to zawsze się przyda :wink:

Pozdrowienia dla Maciusia i jego rodzinki :wink:

Kasiu,dam znać w sprawie ogłoszeń rudaski :wink:

ACHA13

Post » Wto lip 13, 2010 10:10 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

a mnie ostatnio długo nie było
jeżeli trzeba coś zmienić w pierwszym poście, albo tytule - to dajcie mi znać :D
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Śro lip 21, 2010 11:35 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

A oto mail z nowego domu Rudaska:

Witam.
Przesyłam kilka zdjęć kociaka. Jak widać na zdjęciach czuje się dobrze ; )
trochę rozrabia ale nie ma większych strat
zdjęcia są słabej jakości ponieważ robione telefonem komórkowym.
Pozdrawiam Kasia wraz z kotem
Obrazek

ACHA13

Post » Czw lip 22, 2010 7:12 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

super,że Rudaskowi się udało :mrgreen:

a jak Twoja osobista adopcja?? :wink:
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Czw lip 22, 2010 7:32 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Kolejny szczęśliwy kot :ok:

Zawsze jak patrzę na te zdjęcia z nowych domów i te pierwsze jeszcze schroniskowe czy też z ulicy.... Dla tego kota ten dom to cały świat...
po_prostu_kaska

Post » Pt lip 23, 2010 11:27 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Granula pisze:
a jak Twoja osobista adopcja?? :wink:

Ależ zobacz sama :wink: Moja Gajunia :1luvu:
Obrazek

ACHA13

[poprzednia][następna]