Iburg pisze:Transport moze być ewentualnie z Gliwic do Warszawy
lub z Katowic do Warszawy
Zakocona oferowała że pomoże dostarczyć kotki z Rybnika do Gliwic lub Katowic.
Pilnie transport potrzebny
to już jest coś

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Iburg pisze:Transport moze być ewentualnie z Gliwic do Warszawy
lub z Katowic do Warszawy
Zakocona oferowała że pomoże dostarczyć kotki z Rybnika do Gliwic lub Katowic.
Pilnie transport potrzebny
Marzenia11 pisze:Arcana - kochana jesteś.... a jak myślisz - do Katowic też dałabyś radę?![]()
spojrz tu: viewtopic.php?f=13&t=110881&start=195
Arcana pisze:Piatek mam wolny, to moglabym jechac. Po pracy jeszcze nie probowalam.
smarti pisze:zgodzę się
ale ta kąpiek jest mi jakoś psychicznie potrzebna..
jak jechała Mrusia to z powodu jej legendarnych pchel całą noc nie spałam-ja dość obrzydliwa jestem![]()
![]()
Betta pisze:jedyny transporter ktory jestem w stanie zalatwic dla przewozu 3 (no czy tez 4) kotów jest naprawde duzy .... i cos mi sie wydaje ze opłata za przewiezienie takiego transportera kosztuje <?> pozatym nie wychylam sie na transport pociagiem kiedy wiem ze szereg ludzi jeździ samochodem na wawe...mówie ciagle pytam
iburg tez szuka.....
jesli do czwartku/piatku nic nie znajdziemy bedziemy myslec o transporcie kolejowym
co do prania.... zalezy od transportu...ale tak czy inaczej przetrzymac je mogłabym (tak sadze) około 4 h w lecznicy od momentu wziecia ze schroniska ...do tego momentu nie wyschna wiec prac ich nie bede napewno.... odpchlic je mozna noa le tez beda troche wilgotne.... moga tez dostac bimectin na swierzba (tak czy inaczej powinny go dostac) ale tez nie wiem czy dobrze zeby tu go dostaly...jesli nie bedzie mzliwosci obserwacji ich.... bo wiadomo ze po tym specyfiku moze wystapic wstrzas...
napewno jak tylko sie da zabezpiecze je czym sie da ..w zaleznosci jednak od ego czym pojada i ile czasu beda mialy od momentu wyciagniecia do transportu...
mysle sobie ze w sumie te koty pcheł nie maja...nie mialy przynajmniej 4 ostatnie wyciagniete... w koncu maja obroze p/pchelne
tak czy inaczej... smarti powinnas ubrac rzeczywiscie cos co wypierzesz od razu po kontakcie z nimi... cos co bedziesz ewentualnie ubierac zawsze jak do nich pójdziesz...
od razu pisze jutro nie ma mozliwosci zebym podjechała do schorniska.... sroda tak....w czwartek prawdopodobnie tez bede nieosiagalna :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 496 gości