OTW2-Chorujemy:-(?! Zapraszam na cz.3.Nowa bieda:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob maja 22, 2010 20:08 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

ASK@ pisze:Na utulenie smutku i niepokoju tylko KOT jest lekarstwem najlepszym na świecie :1luvu:

TAK JEST :!: :!: :!:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Sob maja 22, 2010 20:37 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

ASK@ pisze:[*]dla samotnej czarnej kotuni [*]
Bądź szczęśliwa za TM :1luvu:
dzięki Asiu...

ASK@ pisze:Na utulenie smutku i niepokoju tylko KOT jest lekarstwem najlepszym na świecie :1luvu:
Święte słowa! :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob maja 22, 2010 22:53 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

hanelka pisze:A teraz przystojniak, że nogi miękną. Szczęściara ze mnie. Widziałam go pierwsza :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cudo jakie, ach... :1luvu:

Czy to jest Kostuś? Ten kotek bardzo dobrze wygląda.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Nie maja 23, 2010 5:19 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

Dobrze?
To nie widziałaś pozostałych :mrgreen:
Fakt Kostuś po 3 tygodniach u nas przytył, tylko nóżki ma jak patyczki.I chyba ma chrząstkę w ogonie(ostatnia)złamaną.Jest taka luźna.Własnie sie bawi przy moich nogach,ale głownie spi i je w dowolnej kolejności. jest cichy i jakby zachrypnięty.A moze z zasady nie miauczy?
Bianka tez jakby zachrypnieta i oczk lekko łzawi. Zawsze sie boje,ze od dzikó pzrytargam świństwo.
Bawiłyśmy sie wczoraj troszke.Ona ma na prawdę problem z rozpoznaniem swoich uczuć.Lubi głaskanie, chodzi dookoła wdzięcząc sie i podsuwając pod rękę a z drugiej łapie rękę pazurkami lub zębami.Fakt nie gryzie juz i nie drapie ze złościa. Jednak jest w dużej rozterce.A jak przychodzi czas zabawy to łazi i zaczepia.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie maja 23, 2010 8:44 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

No to ciekawa teraz jestem, jakie to kulki pozostałe. :D
Może faktycznie na zdjęciach lepiej wychodzi niż w rzeczywistości. Podobno kamera i aparat dodają kilogramów. :mrgreen:

A Bianeczka ma niezwykłe umaszczenie. Jeszcze nie widziałam kotka, który ma takie łatki na grzbiecie. Śliczne. :1luvu:
Obrazek

mimbla64

Post » Nie maja 23, 2010 9:30 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

nasze ponizej 5-6 nie schodzą.Wiem to nie jest wiele ale Tysonek ważył 9 kg jak trafił do nas a teraz u mls podobno przytył.Oj dawno nie gadałam z nią :oops: :oops:

Fakt mały lepiej an focie wygląda.Murzynek zaczyna polegiwac na wersalce i w nogach wyrka :lol:
A Bianeczka ma rzeczywiście przesliczne łatki. Cała jej rodzina tj 3/4 osiedlowych kotów jest taka łaciata :mrgreen: Ale ona ma najładniejsze.
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 24, 2010 20:44 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

Asiu!!! Wszystkiego najlepszego za okazji Imienin!!!! Ciepłego serca i ciepła dla Ciebie!!!!! :torte: :balony: :surprise:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pon maja 24, 2010 21:09 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

A ja dzisiaj mało jakaś przytomna. Wszystko na bis...
Wszystkiego najlepszego, siostro!
:balony: :torte: :flowerkitty: :torte: :partygirl: :balony: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon maja 24, 2010 22:05 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

Asieńko, od nas też wszystkiego naj... naj... :D :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Pon maja 24, 2010 22:20 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia :lol:bardzo, bardzo :lol:
Właśnie goście wyszli i biorę sie za porządki :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto maja 25, 2010 5:02 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

Wczoraj "moje"koty nie popisały sie.Koty właściwe do nas przypisane.
Ale za to Kostuś wyległ na wersalce i nie zamierzał tyłka zabrać.Wyciągniety jak struna ,spał snem sprawiedliwego i blokował miejscówkę. Potem przeniósł sie na okno i skończył drzemkę. Kostuś duzo spi i duuuużo je.Gdzie on to mieści? Jednak z naszymi kotami nie chce przyjaźni ani nawet kontaktu. Potrafi pogonić któregoś jak za bardzo sie zbliży. Myślę,że czuje się jeszcze niepewnie i zagrożony. Wcale prawie nie bawi sie.Nawet sam.Jak chce by go głaskać to taki śmieszny ryjek robi i jęzorek mu lekko wystaje. W głębokim rozluźnionym śnie tak samo.
Bianeczka przesiedziała miedzy gośćmi na pufie luzacko i spokojnie.Byleby reki do nie nie wyciągać.Potem przeniosła się na fotel i gapiła na wszystko. Wojcio dołączył nieco później jak załapał,ze sami znajomi z klatki(on wychodzi na peta z TZ).Zebrał nalezne pochwały i zachwyty. Bianka zrobiła popis chodzenia z gracja wokół wujaszka (łazi jak modelka). Ona zmienia sie nie do poznania jak koty widzi. Goście co nie co byli zgorszeni kierowaniem dziewczynki do wujaszków co by sie nią zajęli.Chodzi o słowo "wujaszek" toż to tylko kot! Mała bardzo lgnie do ludzi, lubi siedzieć z nami, słuchać i przyglądać.Przed wczoraj sama bawiła sie wędką i zaplątała sie o szyję.Biegała jak szalona ze strachu i nie dała sobie pomóc. Jak ona to zrobiła nie wiem,ale mocno wystraszył. Wczoraj już nie chciała uczestniczyc w zabawach.
I jak zwykle zero telefonów. :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Wto maja 25, 2010 9:22 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

Ask@ spóźnione, ale serdeczne życzenia imieninowe. :piwa:

Wyglada, że Kostuś powinien być jedynakiem. A Bianka potrzebuje rodzinki - wujaszków, cioć, siostry, braciszka. A co. :mrgreen:
Obrazek

mimbla64

Post » Wto maja 25, 2010 10:18 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

No to miałaś imprezę urozmaiconą. I założę się że nie dość, że Bianeczka wszystkich wujków podrywała, to na pewno jeszcze była pierwszym tematem rozmów. :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Wto maja 25, 2010 12:45 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

mimbla dzieki za życzenia :lol:
Trudno powiedziec czy Kostuś powinien byc jedynakiem. On jeszcze słaby i dużo przesypia.Moich trochę boi sie (więc je atakuje pierwszy często), Bianka na niego syczy.Sekutnica wujaszków uwielbia ale na KK reaguje agresywnie.Nie bawi sie z nim i nawet nie próbuje.Więc i ją cięzko rozgryźć.Adopcja tylko z którymś wujaszkiem wchodzi w grę :mrgreen: Kostuś dopiero ujawni swój charakter jak odzyje. To zawsze loteria niestety.na swoim dopiero wyłazi wszystko.

Ludzi było sporo, zeżerli :wink: prawie całą fasolkę po bretońsku i cały sernik.Ale sie cieszę, bo posiedzieliśmy, pogadaliśmy...no i jak jedzenie znika to tez komplement. Sami znajomi,sasiedzi i przyjaciele...Bianka wywołała słuszny zachwyt swoim futerkiem,nawet sąsiadowi dała sie pogłąskac a potem nagrodziła pazurkiem. Na każdego mówiącego patrzyła ze zrozumieniem.jest sliczna i kochana, ale dzikusek z niej.I taka moze zostać.Kot nie na kolana. KK pzrespał większość ożywiając sie tylko na wejście do kuchni. Ale to pisałam pewnikiem.

Rodzina jak zwykle nawaliła...czytaj zapomniała lub obrazona :mrgreen: I mimo,ze wiem jacy są to zawsze przykro.Ot dziwak jestem ,TZ zdiwaczałam....
Obrazek

ASK@

Post » Śro maja 26, 2010 5:25 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

dla czytających napiszę,że KK spał dziś ze mną w wyrku.Nie przytulił sie ale połozył obok podusi i wyciągnął sie jak struna.jak go sie głąszcze to zaraz fika na grzbiet i wywala brzuch.Za jedzenie dałby sie pokroić.
Bianka po incydencie z wędką mocno ostrożna jest.I goscie chyba też źle na nią wpłynęłi.
Któryś kot zaczął ponownie lać. Jak zajrzałam to TZ chrupki odkurzył ale nie nasypał nowych.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]