Karmelka i Morelka - obie kotki w swoich domkach :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 12, 2010 8:21 Re: Karmelka - wymarzony DS poszukiwany, Morelka już u siebie :)

Asia, jak Wojtek? i jak łóżko? suche?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt mar 12, 2010 8:44 Re: Karmelka - wymarzony DS poszukiwany, Morelka już u siebie :)

jak minęła nocka i poranek?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt mar 12, 2010 9:41 Re: Karmelka - wymarzony DS poszukiwany, Morelka już u siebie :)

Rybcie, CC, Sis - dzięki :king:

Ogłoszenie dziś wkleję.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt mar 12, 2010 13:10 Re: Karmelka - wymarzony DS poszukiwany, Morelka już u siebie :)

lóżka suche - malutka póki co załatawia się do kuwety grzecznie. Zwiedza dziś pokoje, biega z Amelką i Arusią. Reszta towarzystwa kociego patrzy z dystansem.
Malutka jest cudowna :1luvu: bardzo bardzo delikatna, iskierka, kocha zabawki i kocha koty - jak nie tri.... 8O Miziała się do nich, ale czad :)
Kupki faktycznie luźnawe. Dzis dostała carny, nie bozitę, może zmiana jedzonka pomoże? myslałam też o orijenie - o ile chciałaby go jeść. Moim bardzo się kupale poprawiły po nim.
Rano zwymiotowała - na kolację była bozitka, nic więcej nie jadła, bo noc spędziła dla bezpieczeństwa i kontroli - w klatce.
Wojtkowi przeszło już. Dzis patrzył na malutką i mówił do siebie "nie przyzwyczajaj się".
Spokojnie, mała ma czas na znalezienie domu - nikt jej wyganiać nie będzie :lol: Dla mnie to dobrze, że myślę o niej "kot niemój", odpadają myśli o zatrzymaniu jej na dłużej. ;)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt mar 12, 2010 13:49 Re: Karmelka - wymarzony DS poszukiwany, Morelka już u siebie :)

Sis super wieści :D Nie wiem czy po Carny się akurat poprawi, nasze po ostatnim miały takie luźne kupale że już więcej tego nie kupimy, pomijając że takie są rozpasane że tego nie chcą jeść. Kciuki za malutką :ok:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt mar 12, 2010 14:32 Re: Karmelka - wymarzony DS poszukiwany, Morelka już u siebie :)

Ale bozita na pewno "rozluźnia", wiele razy to stwiedziłam.

Ogłoszenia własnei wklejam, mam nadzieję, że w weekend dobry domek ją wypatrzy
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt mar 12, 2010 17:51 Re: Karmelka - wymarzony DS poszukiwany, Morelka już u siebie :)

Ale się porobiło :( ciężko uważać (szczególnie jak się idzie w nocy, po ciemku)

Malutka napewno znajdzie domek, już Asia jej takie foty strzeli że będą się o nią bić :lol:

Na biegunki, podaje swoim Intestinal w wersji suchej i mokrej.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt mar 12, 2010 18:10 Re: Karmelka - wymarzony DS poszukiwany, Morelka już u siebie :)

ona naprawdę kocha koty :). Morelcia też :). Martwi mnie to zwymiotowanie. Co mogło być przyczyną? A może stres, w końcu wczoraj od 7.00 rano same wrażenia :roll: ? U mnie nic nie było takiego, mam nadzieję, że to jednorazowe. Tak się cieszę, że ma bezpieczny i pełen miłości kąt. Poproszę jeszcze jolębuk5 o allegro, bo ja cały czas czekam aż przyjdą papiery na aktywację konta :(. Na swoich portalach już wrzuciłam. Pododaję jeszcze na innych.

Asiu, Twoje koty są przepiękne :). I taka u Was harmonia :love:. Tego zazdroszczę chwilowo najbardziej ;). Pamiętaj - jak by co - daj znać co do kosztów Z tego całego przejęcia zapomniałam już dać Ci Nifuroksazyd. Gdyby Ania zaleciła - mam jeszcze więc Ci podrzucę. Tabletki w jedzeniu przy jej apetycie znikają niezauważone :). Mam też taką glinkę która miała scalać kupalki od Ani Zmienniczki (miesza się taki proszek z jedzeniem), ale potem dostała te tabletki. Jak by co pisz koniecznie lub dzwoń.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Sob mar 13, 2010 10:23 Re: Karmelka - wymarzony DS poszukiwany, Morelka już u siebie :)

podniosę piękną trikolorkę, może ktoś wypatrzy to kochane cudo... Sama rozkosz, delikatna kocinka, kocha koty i Swojego Człowieka pokocha :love:. I ten cudny pysio z rudym trójkącikiem... i piękne oczy...
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Sob mar 13, 2010 10:48 Re: Karmelka - wymarzony DS poszukiwany, Morelka już u siebie :)

spały z Amelką na łóżku :)
z Melcią się najbardziej zakumplowały.
Jest niesamowita z tym mizianiem się do kotów.
I reaguje na swoje imię, pręży grzbiecik i pędzi do człowieka.
superowy kot :mrgreen:

Sis

Post » Sob mar 13, 2010 10:50 Re: Karmelka - wymarzony DS poszukiwany, Morelka już u siebie :)

wspaniałe wieści Sis :love:. Bardzo się cieszę. Żeby i z Amelki nie zrobiła przyszywanej mamusi ;). Znaczy że spała na łóżku już w nocy?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Sob mar 13, 2010 15:26 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

tak, tylko pierwszą noc spędziła w klatce.
Amelka to chyba zakochana jest :lol:
Śmiesznie wyglądają - Karmelka jest kilka razy mniejsza od niej i drobniutka, dziecinka taka.

na razie fot niet, nie ma kiedy....

Sis

Post » Sob mar 13, 2010 15:30 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

A czy dzwonił jakiś rozsądny Domek?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob mar 13, 2010 15:56 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

dziś jakieś dwie kobitki pytały o karmelkę, ale mnie cos w nich nie podobało się.
Wybrzydzały przy kotach, i wyszły bez żadnego.

Sis

Post » Sob mar 13, 2010 15:59 Re: Karmelka-niezwykła kotka kochająca koty i człowieka szuka DS

Karmelcia po prostu podbija kocie serca. Bonifciowi to nawet złamała ;). Ludzkie też na pewno podbije :).

Był dziś jeden telefon z Żyrardowa, ale pani nie jest zdecydowana, czeka na męża, za tydzień może się odezwie (korzystają z balkonu i mają małe dziecko, więc trudno byłoby upilnować by kotek nie wychodził a balkon nie jest zabezpieczony). W domu mieszka mały piesek, który w czasie wakacji ładnie bawił się z kotem. Na razie trudno powiedzieć mi coś więcej. Podeślę linki i zdjęcia zabezpieczeń. Jest jeszcze jedna osoba, która pytała w czw. mailowo, dziś się odezwała, ale nic konkretnego, podobno dla znajomego, więc poprosiłam o osobisty kontakt, podałam kom. i wysłałam naszą ankietę. Czekamy :). To musi być Domek, który po prostu pokocha kotkę. Tak ustaliłyśmy z Sis.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[poprzednia][następna]