tylko jak to zrobić ?
poza wymianą kotów na nowe egzemplarze oczywiście i poza kolejnymi kotami w domu (bo znow mogą nie pasować do reszty )

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
vilinskonov pisze:kurcze, no mi sie tez takie przytulone marzą![]()
tylko jak to zrobić ?
vilinskonov pisze:a czy to eliksir miłości może ???
nic innego nie daję - co będę koty chemią paść dla wlasnych widzimisie
mam nadzieje ze po sterylizacji kotki (teraz ma tabletki) bedzie lepiej - moze to zbyt pobudza ROlexa bo on ja strasznie zaczepia (chociaż ta charakterna jest i nie polezie spać w innym miejscu tylko łazi i go drażni) - w ogóle od kiedy kota przyszła do domu to ROlex bardziej aktywny się zrobił - wcześniej to taki stateczny miś była a teraz więcej się bawi, biega i inne takiei niestety bardziej poudzony i agresywny jest, chociaz moze też kot sąsiada co chodzi za oknami i znaczy pod drzwiami dołożył swoje
wiosna mili Państwo,,, wiosna nadchodzi - jak ptaki zaczną łazic po trawniku to strach pomyśleć co będzie
vilinskonov pisze:kociaste dostały dziś drapak ale nie bardzo są zainteresowanektoś ma pomysł jak je zachęcić do zabawy i polegiwania na drapaku ?pozdrawiamy
kussad pisze:Ja niestety nieprędko zobaczę swoich leżących koło siebie na jednej wysokości chociaż minęło już 6 miesięcy
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 5 gości