Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 23, 2010 19:09 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Świetnie, ża czarna kicia jest już w swoim domu :-). A co z jej czarnym rodzeństwem, które już miało zaklepany dom?
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Wto lut 23, 2010 19:14 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Gosiar koty miały w końcu zrobione dodatkowe ogłoszenia osobne, po tych pierwszych wspólnych. Także nie trzeba nic zmieniać, chyba, żeby przestali w sprawie Ryśka dzwonić, to wtedy Efciu napisz w wątku, najwyżej będę te ogłoszenia aktualizowac, zeby wyżej wisiały.
Za Małą-Czarną ślicznotkę kciuki trzymam. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto lut 23, 2010 22:12 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Na oknie to kotka zwana Dzikunką, w koszyku - Niuniek- kocurek. U mnie na razie Niuniek jest bardziej przebojowy- wykopał ziemię z doniczki, wpadł za rurę i się zaklinował, poluje na ryby w akwarium :)
AnielkaG

Post » Śro lut 24, 2010 11:12 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

No to masz niezłego ancymonka, Aniela :wink:

Na moją parkę (czarna koteczka + Bąbel) cierpliwie czeka domek, tylko Bąbel musi skończyć kurację antybiotykową, mam nadzieję, że to kwestia paru dni.

Wczoraj przyszedł pan w sprawie Rysia ale nie ma żadnych kotów i nie chce dwóch, a ja nie mam sumienia oddać Rysia jako jedynaka, bo będzie mu bardzo brakować towarzystwa kotów. Musi mieć choć jednego kompana :cry:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Śro lut 24, 2010 11:32 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

ze zdjęciami trójki u Małgosi jest problem, bo one wieją przede mną, a i Małgosia widuje je tylko przy jedzeniu
moim dwóm zrobiłam na razie Allegro
Niuniek stopniowo demoluje dom, Dzikunka zdecydowanie spokojniejsza, ale agresywna do kotów
AnielkaG

Post » Śro mar 03, 2010 18:48 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Efciu i jak tam z Ryśkiem, są telefony w jego sprawie? Napisz jakby co, to będę przed weekendem aktualizować ogłoszenia. Może trzeba od razu w nich napisać, że Rysiek szuka domu z drugim kotem.
Ciekawa też jestem, jak tam Mała-Czarna w nowym domu?
Ten pan przysłany przez Ciebie zadzwonił. Umówiłam się z nim, że zadzwonię po badaniach krwi Tymka. Miałam jeszcze poczekać, ale pójdę już jutro na badania, bo się martwię. Tymek ma cały czas migdałki powiększone. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Obrazek

mimbla64

Post » Czw mar 04, 2010 9:42 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

mimbla64 pisze:Efciu i jak tam z Ryśkiem, są telefony w jego sprawie? Napisz jakby co, to będę przed weekendem aktualizować ogłoszenia. Może trzeba od razu w nich napisać, że Rysiek szuka domu z drugim kotem.
Ciekawa też jestem, jak tam Mała-Czarna w nowym domu?
Ten pan przysłany przez Ciebie zadzwonił. Umówiłam się z nim, że zadzwonię po badaniach krwi Tymka. Miałam jeszcze poczekać, ale pójdę już jutro na badania, bo się martwię. Tymek ma cały czas migdałki powiększone. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Ostatnio jakby mniej zainteresowania kotami :?
A Rysio jutro traci klejnoty. Powinnam jeszcze trochę odczekać, bo w niedzielę skończył antybiotyk ale co noc tak molestuje czarną kotkę, że spać nie mogę! Drą się wniebogłosy :roll: A poza tym kotka ma już 6-7 m-cy, może ma jakąś cichą rujkę? i jeszcze z tego dzieci będą?!? 8O
Martwię się o Bąbla, schudł, od dwóch dni nie je i wymiotuje na zielono... Byłam z nim wczoraj u weta, podał parafinę. I tyle. Chyba przejadę się dziś na Białobrzeską. Biedny mały :cry:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Czw mar 04, 2010 9:48 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

To kciuki za Bąbla trzymam. Mam nadzieje, że na Białobrzeskiej się połapią, co się dzieje. A masz jakiegoś swojego lekarza na Białobrzeskiej?
Obrazek

mimbla64

Post » Czw mar 04, 2010 10:20 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Ewcia, jedź do dr Czubek koniecznie albo do dr Cetnarowicz.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Czw mar 04, 2010 11:09 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Jechać będę mogła dopiero wieczorem, nie wiem czy któraś z nich będzie na dyżurze. Zaraz tam zadzwonię. Trzymajcie kciuki za Bąbelka :(
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Czw mar 04, 2010 11:43 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Zerknij na ich stronę. Jakiś lekarz beznadziejny, kot rzyga na zielono, a on mu parafinę.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Czw mar 04, 2010 12:08 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Dziś jest dr Cetnarowicz, pędzę zaraz po pracy, mam nadzieję, że nie reaguję zbyt późno :oops:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Czw mar 04, 2010 19:02 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Ewa, trzymam kciuki za Bąbla. A czarną kotkę na Twoim miejscu bym już ciachnęła...
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Pt mar 05, 2010 10:55 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Efciu i jak tam, co z Bąblem?
Obrazek

mimbla64

Post » Sob mar 06, 2010 18:36 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Dziękujemy za kciuki dla Bąbelka, pomogły :D Miał robione badania krwi, na szczęście wyszły ok. Prawdopodobnie ma bardzo podrażniony żołądek od tych wszystkich antybiotyków. Dostał kroplówkę, leki osłonowe i przez dwa tygodnie będę mu podawać pastę z probiotykiem. Ale od wczoraj jest już poprawa, zaczął jeść, a dzisiaj nawet się bawił. Będzie dobrze :mrgreen:
A Rysio już bezjajeczny :wink:
Obrazek Obrazek

Efcia1

[poprzednia][następna]