Dano mi znać, że opis wyników już jest. Jutro podjadę. Zobaczymy czy coś się, nie daj cholera, wykluje. W środę mam neurologa. Kupię jakieś cisto jutro bo kobietki zasłużyły na podziękowanie.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Wyniki zaginęły. No tylko mnie takie rzeczy się zdarzają. Dzięki za kciuki. Strasznie się denerwowałam aż mi ręce się trzęsły.. Z trudem podpisałam nowo przygotowany dokument. Dopiero teraz odważyłam się przeczytać. Mam zmiany i będą problemy. Ale nie jest to nowotwór. Uff Serdecznie Wam dziękuję za wsparcie
Asiu kamień z serca inne schorzenia, choć bolesne, zaciśniesz zęby i jak rasowa, licencjonowana emerytka wychodzisz, wysiedzisz w gabinetach - Alleluja i do przodu