Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kolejny szczesliwy kotJusta&Zwierzaki pisze:Jak ja sie ciesze że tak dobrze trafiła , że juz nie musi sie martwic o jedzonko i o to gdzie sie schronić , bardzo dziękuje![]()
![]()
feryenne pisze:Dziękujemy bardzo za podrowienia, mizianki przekazane
Anulka po wakacjach zrobiła się bardziej przytulasta. Rodzice spędzali z nią większość czasu, ja niestety pracuję. I kiedy wracam to tej szalonej kici bardziej zależy na głaskach niż na zabawie. I wieczorem już przychodzi po mizianki, a nie jak wcześniej na gryzienie miziających ją rąk
Okazała się kicią bardzo towarzyską, na inne koty reaguje dużą ciekawością, absolutnie nie reaguje na syczenie na nią.
I strasznie mi jej szkoda, że tak siedzi sama, kiedy mnie nie ma.
Dzisiaj więc dostała koleżankęWziełam koteczkę na DT.
O tę: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95 ... sc&start=0
Anula jest strasznie słodka
Jak tylko zobaczyła, że coś jej majaczy z wnętrza przyniesionego transporterka, zwiała tak szybko, jak jeszcze chyba nigdy (a przypominam, że wariatuńcio z niej ogromny i w zabawie osiąga prędkości zawrotne;)).
Ale teraz dzielnie próbuje się zapoznać z nową koleżankąKtóra to oczywiście zabunkrowała się pod łóżkiem. Wrrr, nie wiem, co mnie podkusiło, żeby kupić takie łóżko, pod które da się wleźć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 271 gości