Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 21, 2009 23:18 Re: Sir Paździoch z pudła- brytkopodobny arystokrata:)Szukamy DS

Przeżyliśmy chwilę grozy :cry: :cry: Paździoch dziś rano dostał krwotoku z noska :cry: :cry: :cry: Na sygnale do lecznicy- pogoda nie sprzyja szybkiej jeździe, staliśmy w korku, jechaliśmy na milimetry, a on krwawił....Najgorszemu wrogowi nie życzę takich nerwów i przerażenia...
Paździoch został gruntownie przebadany- w oskrzelach, w płuckach czyściutko, temperatury brak...Co jest :?: krew do badań, wszystko ok....Panika, paznokcie wyżarte po łokcie, najdziksze wizje. Wreszcie pytanie wetki: Czym sprzątałas dom przed Świętami?użyłaś jakiegoś środka, którego zazwyczaj nie używasz? No i mamy odpowiedź: pasta do podłogi :!: Nawdychał się, biedny, rozkichał, poszły naczynka krwionośne. Dostał jakieś zastrzyki, mamy zalecone inhalacje i witaminkę C na wzmocnienie naczyń. W Wigilię rano mamy zjawić się do kontroli.
Kciuki potrzebne, żeby to było to, co wetka przypuszcza :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Wto gru 22, 2009 21:56 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

Malutkie uff...Paździoszek ma się dziś lepiej- już nie kichał, prawie nie kasłał, żadnych ekscesów krwotocznych :ok: Tylko wyziębieni okrutnie jesteśmy, bo megawietrzenie się odbyło :x musieliśmy zrobić kocio-ludzkie kłębowisko pod pierzynką, żeby się ogrzać :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto gru 22, 2009 22:07 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

No to kciuki za Paździoszka :ok: :ok: :ok:

Biedroneczko, zajmij się kolegą :D przytul w cierpieniu :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro gru 23, 2009 21:46 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

Obrazek

Obrazek

Tak się prezentował dziś nasz piękny kawaler :1luvu:

Wszystkim wielbicielom i fanom Paździoszka życzymy zdrowych, wesołych i bezstresowych Świąt :D
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Czw gru 24, 2009 8:21 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

WESOŁYCH ŚWIĄT

Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob gru 26, 2009 23:50 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

Paździoszek czuje się dobrze- pojada, rozrabia, drzemie....Jutro jeszcze raz jedziemy do weta na ostateczną kontrolę- kić nie ma wprawdzie już żadnych chorobowych objawów, ale dmuchamy na zimne :wink:

Mam okrutne wyrzuty, że tak tę podłogę pucowałam i polerowałam az Paździoszek musiał tyle wycierpieć... :(

Przepraszam, Kotku :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie gru 27, 2009 20:41 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

Dziś była kolejna wizyta u weta- na szczęście już ostatnia...Opanowaliśmy sytuację. Ale co się strachu najadłam, to moje :cry: :cry: Muszę obserwować królewicza, czy nie ma jakiś niepokojących objawów- na razie nie dostrzegłam :wink:
Kić doszedł już do siebie :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie sty 24, 2010 14:02 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

Hrabździoch to się chyba już mocno zasiedział, coo :> ?
Obrazek

malaria

Od: Nie maja 11, 2008 18:05

Post » Pon sty 25, 2010 23:22 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

ano zasiedział :evil: myślałam, że kolejki będą...no i są, ale kolejki idiotów :evil: :evil: :evil:
- czy kotek 24 grudnia mógłby dojechać w okolice Czerwonego Rynku???
-eeeee, stary....
-wykastrowany?to nie..jak można tak kota okaleczać?
-szczerbaty? to nie, ja szukam zdrowego
- jak będzie okno z siatką wyglądać? takie fanaberie jakies, ja tu chce dom kotu dać, a pani wymysla Bóg wie co....
- koty u mnie wychodziły i wychodzić będą, jak pani nie chce to nie, ze 2 lata szczęśliwie by u mnie pożył....

no to jak tu oddać kota :?: to niech już lepiej u nas posiedzi...... :cry:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Czw sty 28, 2010 0:12 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

bo Paździoszek jest jak Media Markt: nie dla idiotów :wink: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Czw sty 28, 2010 1:13 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

marija pisze:bo Paździoszek jest jak Media Markt: nie dla idiotów :wink: :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: dobrze powiedziane.
Paździula powinien mieć to na czole napisane :lol:

Marija, a ja myślałam, że dzieciak jest już Wasz, całkiem,
a on innego normalnego domu szuka? 8O
Ten nie wystarczy?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon lut 01, 2010 23:16 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

Ja to nawet jestem gotowa oddać Paźdzulka(w odpowiednie ręce, oczywiście, aby zrobić miejsce dla kolejnych bid, ale TŻ...dzwoni telefon, a on: "Odbierz, może to o Paździocha oby nie"
No i co ja mam robić :?: :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon lut 01, 2010 23:30 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,chwile grozy

nie odbierać :lol:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro lut 03, 2010 0:13 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,ech ludzie..

Dziś kolejny telefon i pytanie, kiedy najprędzej mogę dowieźć kotka....Na moją odpowiedź, że musimy się najpierw spotkać i porozmawiać i propozycję weekendu, pan odparł: "eeee, do tego czasu mojej....cieczka się skończy"
8O 8O 8O 8O
Pisałam już, że Paździoch jest W Y K A S T R O W A N Y :?: :?: :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro lut 03, 2010 0:32 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,oj ludzie...

Czyli "wykastrowany" to nie jest nazwa hodowli ? :ryk:
Obrazek

malaria

Od: Nie maja 11, 2008 18:05

[poprzednia][następna]