Klemensiku, no co Ty?
Bierz przykład z Popiołka i nie martw Agi.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
pierwszy raz zrobiłam dla Portosa mięso mielone z płatkami owsianymi
watpiłam ,żeby sie tym zaineresował
ale wciupały to i Gadziory i Portos nawet Klemens
ja tu kupuje najdroższe karmy dla Niego
a On takie proste danie zjadł jutro powtórka jadłospisu
waikiki pisze:Klemensik szuka "niepowtarzalnych smaków" A te płatki to może kocim mlekiem zalać
My tu się martwimy o jedzenie dla Klemensika,a tu...smakosz nam dojrzewa!
Chce wszystkiego spróbować! Tak trzymaj maleńki! Żradełko dla chorych kotków...od biedy może być,ale miłemu chce się normalnego jedzonka!