tel do pana BOGUSIA: 692-245-418!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUDKI TROCHĘ PODROŻAŁY...HEHEH PEWNIE Z UWAGI NA FURORĘ JAKĄ ZROBIŁY, WYKONAWCA CHCE 60 ZŁ ZA SZTUKĘ- UWAŻAM I TAK, ŻE WARTO!!!!!!!!!!!!!!JEŻELI KTOŚ Z WAS CHCE NA WŁASNY KOSZT TAKĄ ZAMÓWIĆ- DZWOŃCIE DO PANA BOGUSIA I MÓWCIE, ŻE JESTEŚCIE OD SABINY I MAJKI- KTÓRE BIORĄ U NIEGO DOMECZKI.
PÓKI CO MOJA SIOSTRA WEŹMIE DO ORLEXU DO WEJHEROWA JEDNĄ BUDKĘ (tam ma cała kociarnię u siebie w ogródku, póki co śpia na krzesełkach pod balkonem, ale noce już zimne....................................)
A DRUGA-????????????????? póki nie wyjaśni się sprawa kotów z baru przystań do piątku- to nie podejmujemy decyzji, gdzie stanie. miała być dla pufci- ale mpacz78 już zdążyła wyposażyć całe puski cisowskie we własnoręcznie wykonane cudne domki. MONIKA dziękujemy ci za takie dobre serce i sprawne zwinne łapki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiście- podtrzymuje swoją prośbę- zamiast płacić na konto- pełnij czasem dla PKDT usługi transportowo- budowlane

kiedy masz czas możesz podjechać po szafki

tylko daj znać, bo ja często bywam w pracy

klej i styropian dokupimy z konta, a jak szafek zostanie- to zawieziemy do sopotu do naszego wykonawcy.
m&j możesz póki co kupić u bogusia, ale ty dostaniesz w pierwszej kolejności po karolinie s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! więc może póki co się wstrzymaj- bo i mopacz78 robić będzie z szafek i pociapkowskie mają nam w udziale przypaść

karolinka s. pierwsza jest w kolejce z racji, że latem obdarzyłam ja 4 tymczasmami bardzo chorymi- i do tej pory jej Skrzypek w domku zalega- mam do niej ogromny dług wdzięczności, yammayca robiła dla niej ogłoszenia na słupy uliczne- więc czujemy się odpowiedzialne pomóc tej dziewczynie. teraz bierze ślepego kota z tym strasznym wirusem i będzie leczyć też jego ślepego na jedno oczko brata....no więc wielkie pokłony dla niej i budka w rewanżu za kocie uratowane życia!!!!!!!!!
w sobotę 22.11 spotkanie kartkowo- winowe u mnie, czyli robimy kartki na święta bożego narodzenia z kotami mikołajami!!!!!!!!!!!!!!!!uwaga- bierzemy własne nożyczki!!!!!!!!!!!!o której wam pasuje? może 15.00-16.00? ja muszę troszkę po nocy odespać- bo z piat/sob mam dyżur w robocie

mieszkanko moje maluuuuuuutkieeeeeeee ale pomieści wasze kochająąąąąąąąceeeeeeeeeee koty serduszka!!!!!!!!!!piwniczka zaś w winko obfituje...tylko muszę obmyślić sprytne podprowadzenie mężowi kluczyka do piwnicy hehehheheh
no dobra izabela , to sie juz przyznam- kutrkę to ja przelicytowałam sama z sobą dla mojego męża- bo mu się podobała i powiedział, że chętnie zapłaci na nasza akcję!!!!!!!nie było chętnych tylko cena wywoławcza 20 zł- ja zaoferowałam 55zł, jeżeli uważasz, że można ją sprzedać za większe pieniążki- to zrób kolejna aukcję. zrób tak- żeby naszym kotkom to się opłaciło!!!!!!!!!!!!!!
no i ważne- WITAMY SERDECZNIE W NASZYM STOWARZYSZENIU NOWA OSÓBKĘ!!!!!!!!!!!!!!!MAKREJSZA MIŁO NAM ŻE CHCESZ SIE DOŁĄCZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!