Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dzidzia pisze:Paragraf wygląda raczej zdrowo. Jest szczęśliwy, że ma czerwony kocyk, praktycznie z niego się nie rusza tylko się przeciąga, wygląda na bardzo zadowolonegoWidać, że kot domowy. Cieszę się bardzo, że Paragraf jest u mnie zadowolony, a może nawet szczęśliwy. Chyba chłopak lubi miękkie, czerwone kocyki i ciepełko
dzidzia pisze:Dziękuję w imieniu kociastychZuza teraz nadrabia zaległości na płaszczyznie towarzyskiej i za wszelką cene chce dostać się do łazienki. Udało jej się wściubic nocha na chwile ale niestety Paragraf obszedł się z nią nie po gentelmeńsku
Nafuczał strasznie
Łazienke traktuje jak swoje terytorium
i żadnego kota sobie na nim nie życzy. Nawet takiej zgrabnej panny jak Zuzia. Za to ludzie nie przeszkadzają mu w ogóle. Można się kąpać, robić inne rzeczy
a jego to wcale nie rusza.
Mam nadzieje, że nie oznaczy swojego terytorium
anna09 pisze:Najwyraźniej podoba mu się jego nowe lokum, a najbardziej łóżko
Waldemar pisze:anna09 pisze:Najwyraźniej podoba mu się jego nowe lokum, a najbardziej łóżko
Dzidzia. A może zostanie u Ciebie na stałe?
anna09 pisze:Waldemar pisze:anna09 pisze:Najwyraźniej podoba mu się jego nowe lokum, a najbardziej łóżko
Byłoby super, ale obawiam się, że kotek nadal szuka domu stałego. Miejmy nadzieję, że szybko znajdzie. To taki śliczny i kochany kotek. Ktoś musi to docenić i zabrać do domu
Waldemar pisze:anna09 pisze:Waldemar pisze:anna09 pisze:Najwyraźniej podoba mu się jego nowe lokum, a najbardziej łóżko
Byłoby super, ale obawiam się, że kotek nadal szuka domu stałego. Miejmy nadzieję, że szybko znajdzie. To taki śliczny i kochany kotek. Ktoś musi to docenić i zabrać do domu
Proponuję domek stały dla Paragrafka u Dzidzi. Przecież jemu jest u niej bardzo dobrze. Do myszy_7 z Chorzowa zabiorę natomiast mojego Naikiego, który wciąż szuka stalego domku. I jest po kastracji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 470 gości