Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
malahanka pisze:uu prześliczne kociaki, chętnie bym jednego przygarnęła tyle że ja z Kalisza
safiori pisze:malahanka pisze:uu prześliczne kociaki, chętnie bym jednego przygarnęła tyle że ja z Kalisza
Możemy porozmawiać Kalisz nie jest na końcu świata
Karotka pisze:Elu, jakie Ty masz śliczności!
Tika pisze:Karotka pisze:Elu, jakie Ty masz śliczności!
A jakie te maluchy są kochane! - Wiem coś o tym, bo były u mnie na wakacjach. Mój TŻ cały czas tęskni za Ivo, którego ja ochrzciłam Pumexem, bo jest piękny i wygląda jak mała puma!
justin888 pisze:Tika pisze:Karotka pisze:Elu, jakie Ty masz śliczności!
A jakie te maluchy są kochane! - Wiem coś o tym, bo były u mnie na wakacjach. Mój TŻ cały czas tęskni za Ivo, którego ja ochrzciłam Pumexem, bo jest piękny i wygląda jak mała puma!
Ivo....ale to zrozumiałe ,że tęskni skoro ta mala bestia jak tylko zobaczy człowieka to natychmiast leci na kolana i siedzi jak przyklejony![]()
szkoda tylko że wszystkie ciocie padły przy próbie obcięcia pazurków...
A Tika może tobie sie udawało?
Bo nam zdecydownaie nie...a słodziak ma szpony jak szable!!!!!Ciocia Anova próbowała jako oststnia...
safiori pisze:Nie na sprawy zapraszamchłopak uważe że obinanie pazórów jest bardzo nie męskie
on nawet jak lezy na kolanach to sie mocno szponikami trzyma co by go nie zdjąć z kolan.
justin888 pisze:safiori pisze:Nie na sprawy zapraszamchłopak uważe że obinanie pazórów jest bardzo nie męskie
on nawet jak lezy na kolanach to sie mocno szponikami trzyma co by go nie zdjąć z kolan.
szablami...to nie są juz szponki to są SZABLE![]()
A ciocia Tika może by sie pochwaliła i wystawiła reprezentantów Miłostowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości