Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sibia pisze:które są 2 razy szczepione? futbolki nie...
i gdzie zglaszalas? bo ja mam ostatnio klopoty z kojarzeniem...
pan ode mnie chce jednego kota, bo dwa juz zaklepal u kogo innego.
w sumie chce wziac trzy, niby za rodzenstwo temu co przezyl, zeby byly w sumie 4. male 4 plus te jego.
co do rozsadku to ciezko wyrokowac po krotkiej rozmowie. brzmial entuzjastycznie - co u faceta zawsze zastanawia, ale i sensownie - wiec jestem bardzo skołowana.
sibia pisze:dzwonił pan.
w sprawie jednego kociaka.
pan kociarz, ze prosze siadac. ale...
pan ma duzo kotow i lubi koty. wzial cztery maluchy, z czego trzy dopadla panleuko, a czwarty przezyl. pan chce miec male - dwa koty zaklepal juz u czeka a szuka jeszcze jednego, zeby było jak przed chorobą, tylko koty muszą być dwukrotnie szczepione i "odczekane" po szczepieniu.
dom już podobno wysterylizowany, dom na zamknietym terenie przy jakiejs szkole, mnostwo miejsca do biegania - wychodzący kot by był.
siedze i mysle. zaraz bede dzwonic do lekarza, ale dzis nie ma DB. wiec poki co poprosze o forumowe rady: co myslicie? Pan od razu powiedzial ze szuka kota dwukrotnie szczepionego bo mial chorobe, ze panleuko sie przyznal bez oporow. moj kot bylby chyba osmy w stadku - sa chyba dwa czteroletnie, trzy poltoraroczne i te maluchy by doszly.
co mam zrobic?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości