śliczne zdjęcie Balbinki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Krystian C. pisze:W czwartek mam dedline projektu, nad którym akurat pracuję i powinienem zdać pracę.
Jeżeli faktycznie tak będzie, piątek robię sobie wolny i przyjadę.
kalewala pisze:Łódź - Z A G I N Ę Ł A
W sobotę 01.08.2015 sprzed lecznicy przy Adamieckiego uciekła biało-bura kotka z różowym noskiem. Wystraszona przebiegła przez Rokicińską między bloki w rejonie Gorkiego - Gogola - Wujaka - Ćwiklińskiej.
Kotka nie zna tego terenu - mieszkała na Radogoszczu.
Jest łagodna, ale na pewno wystraszona. Jeśli ktoś ją zobaczy, znajdzie - prosimy o informację - 600 985 675.
mgska pisze:a jak Gabi, macie jakieś zapytania?
marta765 pisze:Krystiana i Anię spotkałam w lecznicy .... A w ogóle miło było poznać Anię chociaż przelotem bo mój Klakier jest bardzo chory i byłam na kroplowce.
Krystian C. pisze:marta765 pisze:Krystiana i Anię spotkałam w lecznicy .... A w ogóle miło było poznać Anię chociaż przelotem bo mój Klakier jest bardzo chory i byłam na kroplowce.
również było miło.
Swoją drogą 3 dni temu dowiedziałem się, że kolega w Tuszynie znalazł małego czarnucha, chłopca. Decyzja była szybka i ostateczna. Po wizycie u weta zostaje na zawsze u kolegi na zawsze i ma na imię BATMAN
Duszek686 pisze:Krystian - o któej się jutro wybieracie do kociarni? Bo mogę wpaść z gościem - lub gość może wpaść sam - ale to się jeszcze zobaczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości