Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mk999 pisze:Bungo pisze:A te "wszystkie aspekty kota" - o co chodzi
Nikt nie wie o co chodzi mąż tej Pani co adoptowała Kicie tak kazał wpisać za powód oddania, zresztą spędzili pół dnia w schronisku, oglądali wszystkie koty, nie wiem dlaczego uparli się na Kutię, której nie ma w schronie, a jak wychodzili z Kicią to ten Pan się zapytał czy można ją oddać i wymienić na innego kota. Można było się spodziewać ze wróci.
mk999 pisze:Terra jest na obserwacji, zaczęła burczeć na lekarza i ugryzła pielęgniarza.
Jeśli była poddawana jakimś zabiegom, to przecież są takie koty, które absolutnie nie pozwalają się dotknąć weterynarzom, w gabinecie odbywa się walka i czasem dochodzi do poważnych zranień ludzi.
A z innej beczki
Robsona po 11 latach pobytu w schronisku ma dom.
http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje ... BSONA.html
j3nny pisze:Czy ktoś wie i mógłby mi napisać na priv ile można zarobić pracując w schronisku?
Fuci pisze:Mam prośbę. Na stronie schroniska zmiany dotyczące tego, które koty czekają na adopcję, a które już są w domu, pojawiają się czasem ze znacznym opóźnieniem - i jak się domyślam, trudno tego uniknąć. Czy byłaby wobec tego taka możliwość, żeby w odniesieniu do kociąt również (podobnie jak przy kotach dorosłych) podawać na forum informację, które kocięta znalazły dom (zwłaszcza w odniesieniu do tych zamieszczonych na stronie)?
Mruczeek pisze:jutro bedzie w Magicznym![]()
masz inne propozycje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości