PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZEKAŁ!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 02, 2014 23:21 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

w pierwszym momencie zobaczyłam tylko ten napis
zuzia96 pisze:Franusiu, żyj nam długo i szczęśliwie! Masz nowe życie!

no i od razu pomyślałam, że Franuś się wyprowadził... ehhhh... mało zawału nie dostałam :D

Franusiu, żyj nam sto lat!!!
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Czw kwi 03, 2014 4:34 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

Oj, przegapilam powtorne urodzinki pieknisia - Francesco zyj nam 100 lat :birthday: :balony: :1luvu: :ok: :dance: :dance2:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw kwi 03, 2014 7:16 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

Franusiu wybacz, że troszkę spóźniona ale serdecznie życzę ci wspaniałego własnego domku na urodzinki :ok: :piwa:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw kwi 03, 2014 22:33 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

Franuś dziękuje za wszystkie życzenia urodzinowe :1luvu: i przesyła Ciociom całuski :1luvu:

On wie, że ma nowe życie...

Kiedy zabierałam Franusia z lecznicy był zaniedbany, brudny, chudy, ważył 2,30 kg. Teraz waży 4,40 :D , niezły wynik przez rok, no nie? Jest pięknym dorodnym kocurkiem, a ostatnio zrobił się z niego przytulak nie z tej ziemi. Pcha się na kolana (nie czekając na zaproszenie :D ) i ugniata a ugniata. Muszę mu teraz częściej obcinać pazurki, bo jak kiedyś pougniatał mnie przez 10 minut szponami, to miałam ślady :wink: A na tej chorej stopie jeden pazur nie wyrósł mu wcale, a jeden rośnie w przeciwnym kierunku (na zewnątrz)

Ale dobrze jest... Francesco szczęśliwy :piwa: Tylko coraz bardziej nabieram przekonania, że macza te swoje marne pazurki w tym, żeby jakoś ten Dom za bardzo się nie spieszył :evil:

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw kwi 03, 2014 23:10 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

zuzia96 pisze:Tylko coraz bardziej nabieram przekonania, że macza te swoje marne pazurki w tym, żeby jakoś ten Dom za bardzo się nie spieszył :evil:

hłe, hłe, hłe... :mrgreen:
ja mu się nie dziwię :1luvu:
mondry kotecek :kotek:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pt kwi 11, 2014 21:36 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

Franek z Mimisią prowadzą obserwację niewidzialnej dla ludzkiego oka muchy :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

oo, a co mi tu postawili? przecież to NASZA szafka :roll:
Obrazek

tak, tak, nic nie można postawić, bo wszystko kotecki zwalą :twisted: tak się rozpanoszyły :twisted:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt kwi 11, 2014 22:53 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

Nie, no to bardzo zgrany duecik :smiech3: - para jak z gara Mimisia jaki dociekliwy entomolog :ryk: a Francesco jak baletmistrz potrafi stac na paluszkach :mrgreen:
tylko z lekka podporka :wink:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Śro kwi 16, 2014 21:46 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

Franuś pozdrawia ze swojego ukochanego łóżeczka :D

Obrazek

troszkę mu wyszedł gest Kozakiewicza :mrgreen: :oops: ale naprawdę niezamierzony, bo Franuś kocha wszystkich i wszystko. Ostatnio z kolan mi nie schodzi, nic nie mogę przez koleżkę zrobić (a święta za pasem :twisted: )

no dobra, tu jest prawdziwy Franuś :love:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob kwi 19, 2014 21:56 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

Franuś życzy wszystkim

Wesołych Świąt i dużo kolorowych jajek w koszyczkach :D

ale fotki podsyła swojej koleżanki Mimi, bo sam przespał cały dzień i nie bardzo był zainteresowany koszyczkiem :D

Obrazek

Obrazek

ale koleżanka była i to bardzo :mrgreen:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob kwi 19, 2014 23:59 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

zuzia96 pisze:Franuś życzy wszystkim

Wesołych Świąt i dużo kolorowych jajek w koszyczkach :D

ale fotki podsyła swojej koleżanki Mimi, bo sam przespał cały dzień i nie bardzo był zainteresowany koszyczkiem :D

Obrazek

Obrazek

ale koleżanka była i to bardzo :mrgreen:

Dziekujemy za zyczenia i zyczymy Wam rowniez Radosnych Swiat Wielkanocnych.
To zrozumiale, ze kolezanka Franusia zainteresowana zawartoscia koszyczka :mrgreen: ...jak to kobitka :kotek:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Pt kwi 25, 2014 22:29 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

Koty witają się z drapakiem, który właśnie wrócił z naprawy, bo wcześniej został dokładnie przez nich rozwalony. Widać że futrzaki bardzo się za nim stęskniły. Franuś (w środku :D ) nawet chwilę go poużywał. Ale tylko chwilę :), bo Franusiowi drapanie najlepiej idzie w kanapę :twisted:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie kwi 27, 2014 21:10 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

no i jak ja mam ich rozpoznać??? :roll: :roll: jak Mimi była mała to rozpoznawałam ich po wielkości, teraz urosła i jest już taka jak Franuś. A jak jeszcze razem z nimi usiądzie Lili, to już całkowita klapa :mrgreen: chociaż wtedy patrzę na ogony, bo Lilcia nie ma całego ogonka
Obrazek

no, teraz już wiadomo kto jest kto :lol:
Obrazek

Franuś z koleżanką pozdrawiają :wink:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon kwi 28, 2014 0:16 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

Potraktuj kolorowym spreyem :smiech3:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Pon maja 05, 2014 22:37 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

Podrzucam słodziaki bo coś cicho u nich :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob maja 10, 2014 20:41 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

co słychać u Franusia?
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

[poprzednia][następna]