dziś już muszę robić "przegrupowanie"... niestety... Samba Czaruś Biedronka zamieszkają w łazience... Bezo niestety musi "zająć" klatkę... ... Mała i Śliwka pójdą do "gospodarza"...mam nadzieję,że dotrzyma obietnicy i będzie uważał żeby nie wypuścić na dwór... Łatek...trudna sprawa...potrafi "zejść się" z Bigusem,który wtedy chowa się pod meble i siedzi tam aż zabiorę Łatka...niestety-wszystkie klatki pozajmowane...
ja zaczęłam biedronkę, Czarusia i Sambę *tych ostatnich przeredagowałam ogłoszenia". tylko zaczęłam, bo tak mało mam czasu. ale skoro Biedronka wrzucona przez Meksykankę to biorę na siebie Czarusia i Sambę. Mam nadzieje dzis ze mi sie uda, na razie dzieci śpią
Oj to się umęczysz.... Moze ktoś by się przyłączył do robienia ogłoszeń Aha, padła też propozycja sfiannsowania ogłoszeń. Może coś kobitki wytypujecie?
Dla Bezo nie tak dawno robiłąm, gdzie się da to poodświeżam, a potem tez nim się zajmę , akurat za niego się czuję osobiscie odpowiedzialna, przecież ja go Asi wrzuciłam...
Oby tylko czas czas czas i dzieci nie chorowały (właśnie malutka mi zwymiotowała