A witam nowych podczytywaczy
Heheh rzeczywiście dzień wolny spędzeniu na łapaniu kotów sielanka
Co do sfory domowej, wszyscy na wszystkich fuczą

Nie wiem co jest grane, ale nawet Gadżet syczy na Fibi

zawiódł mnie bardzo oj bardzo, Milka nawet na Gadżeta syczy...dom wariatów

Tylko Ruda jak zawsze merda ogonkiem, najukochańszy czterołap jak zawsze dla pańciusi wyrozumiały
Fibi (przez Artura nazywana Pistoria - od Pistoriusa

) i nie mogę mu tego wybić z głowy, domaga się wolności

po noszeniu, tuleniu i zabawach wsadzona do klatki miauuuczy i miauuuuczy, że ona chce wyjść i już. Wczoraj wieczorem siedziałam i majtałam jedną myszą na gumce tak by bawił się nią Gadżet i Fibi, i chociaż tu był rozejm, bawili się pacając na zmianę. Fibi jest zainteresowana Gadżetem a on jaki zdrajca

jak mała jest w klatce to siedzi i wdycha do niej, towarzyszy i wlampia się w nią, a jak ją wyjmę to syczy - mężczyźni.
Dziś Artur podjedzie po mnie do pracy z Fibi i pojedziemy po Natalkę i do Ań na przegląd, bo wiem, że jest odpchlona i odrobaczona, ale przegląd to przegląd, może zaszczepimy, jak Ania uzna że już można. Dziś mam wolne Hania z mężem koty ma odebrać na Organizacji WiN

dobrze, że nie sama...
Fotek mam sporo, ale kurcze nie mogę w domu ich wstawić muszę dziś wieczorem pokombinować.
No i oczywiście opiekunką numer jeden jest Natalka

jakby mogło być inaczej, rano jak tylko wstanie biegiem do Fibi i na rączki, wieczorem przed zaśnięciem Fibi z nią w pościeli

i Gadżeta przekonuje do przyjaźni

i tłumaczy mu, ale jak widać nie działa.
Fibi ma ogromne oczyska, długą mordkę, mięciuteńkie futerko i cała jest taka śliczna, nawet Artur ciągle chodzi i zachwyca się jej urodą (to nie dziwi, w końcu to burasia).
Dziś miałam pierwsze zapytanie o Gadżeta uwaga brzmiało ono:
"Witam
piszę do Pani z zapytanie czy jest możliwość wzięcia kociaka na tydzień czasu na próbe ponieważ mam 3 letniego psa i nie wiem jak zareaguje(moj pies oczywiscie) a nie chcę brac tak slicznego kociaka i nie miec pozniej co z nim zrobic. Wiem może głupia sprawa ale wazna dla mnie bo chce zrobic prezent przyszlej narzeczonej jak sie do mnie wprowadzi a ona uwielbia koty a u rodzicow ma juz jednego od 18 lat ja tez uwielbiam koty bo mialem przez 15 lat moje oczko w glowie
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz"
Padłam