Proludzki rudy kocurek...Rudiś POJECHAŁ do DS:):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 04, 2012 23:13 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

zuzia96 pisze:
Joanna KA pisze:jak ja bym sobie te 7 kg Jamesa położyła na gardle, to jak nic rano bym się nie obudziła... :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:

to połóż sobie kicię 2,60 kg :mrgreen:

hmmm... to już sama nie wiem co gorsze... w końcu to rottweiler w kociej skórze :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro sty 04, 2012 23:29 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

To jeszcze Wam pokażę, jak te dwa gupki Rudiś z Maksiem jedzą (bo czasami jadają wspólnie, zwłaszcza suche, bo Rudiś tak długo mamle swoje, że już nie zdąży wyżreć Maksiowi). I zamiast jak porządne koty jeść ogon w ogon, o tak:
(czasami im się zdarza też tak porządnie spożywać, aczkolwiek rzadko)
Obrazek Obrazek
to najczęściej jedzą tak:
Obrazek Obrazek
Maksiu przełazi nad Rudym, Rudisia miska jest pod Maksem i żadnemu to nie przeszkadza :roll: :roll: Rudy przykucnie, Maksiu stanie na palcach i git :ryk: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro sty 04, 2012 23:36 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ale z nich wariaty :mrgreen:
kolorowych snów
do jutra
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Czw sty 05, 2012 13:02 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

zuzia96 pisze:to najczęściej jedzą tak:
Obrazek Obrazek
Maksiu przełazi nad Rudym, Rudisia miska jest pod Maksem i żadnemu to nie przeszkadza :roll: :roll: Rudy przykucnie, Maksiu stanie na palcach i git :ryk: :ryk:

goopole :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw sty 05, 2012 13:08 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

moi maja jedna blizniacza miske i Toffik jak je ze swojej polowy to uwala sie na drugiej polowie zeby nie mogł rusy jesc, to rudy jak pije wode uwala sie na calej misce zeby Toofik nie mial do niczego dostepu
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw sty 05, 2012 23:32 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Dzisiaj Rudiś prezentuje się nostalgicznie :D trochę zadumany, zapewne nad życiem :D
Obrazek
no i troszkę mniej poważnie :D
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw sty 05, 2012 23:51 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

oj Rudisiu, ale ty jesteś bossski :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Czw sty 05, 2012 23:54 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Wiesiu, a ja przekopuję się przez Twoje wątki... dobrze, że jestem chora, to akurat mogę sobie poczytać :wink: :wink:
przeczytałam o Lilusi i muszę Ci powiedzieć, że piękna historia... naprawdę... to znaczy tak ogólnie piękna, bo piękne zakończenie...
teraz czytam o Alusi :)
trochę niechronologicznie, ale w głowie sobie po kolei wszystko poukładam :wink:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pt sty 06, 2012 0:08 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Joanna KA pisze:oj Rudisiu, ale ty jesteś bossski :1luvu:

ale mam naderwane ucho, Ciociu :) I mogę być Twój naaawet z takim uchem?? :)
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt sty 06, 2012 0:18 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Joanna KA pisze:Wiesiu, a ja przekopuję się przez Twoje wątki... dobrze, że jestem chora, to akurat mogę sobie poczytać :wink: :wink:
przeczytałam o Lilusi i muszę Ci powiedzieć, że piękna historia... naprawdę... to znaczy tak ogólnie piękna, bo piękne zakończenie...
teraz czytam o Alusi :)
trochę niechronologicznie, ale w głowie sobie po kolei wszystko poukładam :wink:

Tak, historia Lilusi była tragiczna, ale skończyła się dobrze, teraz Lilutek jest szczęśliwą koteczką :lol:
a jak brałam Alusię, to jeszcze nie byłam zalogowana na forum, dopiero od niej się zaczęło :D

a właśnie tak sobie odpoczywają :) była łodzianka i przyszły łodzianin :) W Rzeszowie :ryk: jaki ten świat jest mały :lol: :lol:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt sty 06, 2012 0:43 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Już śpię, DOBRANOC
Obrazek

Obrazek

tak Rudiś śpi na moich nogach, nie mogłam się oprzeć :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt sty 06, 2012 7:03 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

o mamo jaki on jest śliczny :1luvu:
i ten języczek na wierzchu :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt sty 06, 2012 10:07 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Oczym tam snisz, że jęzora wytyjasz - jakiejś saszetce z sosikiem który zlizujesz z mięska??
mój Rudy najpierw zawsze dokładnie wylizuje cała mokrą część, a potem jak zdąży i mu Toffik sie nie dorwie zjada te kawałki "mięska"

jutro jedziesz do nowego domku ??
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt sty 06, 2012 10:24 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Karolku, Rudiś jeszcze nie jedzie jutro, Joasia się rozchorowała i przeprowadzka rudaska odłożona na następny tydzień 8) Dogrywamy termin :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt sty 06, 2012 10:35 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

zeby sie nie przedluzalo to za dlugo kurka bo u Bursztynka domek nie wypalil, a mial byc w lutym

chyba musze powpinac spowrotem banerki

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]