HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT Mini i Mimi już w super domkach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto sie 02, 2011 13:27 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Justa&Zwierzaki pisze:Na razie będą tylko z komórki , nie ma chętnych aby je obfocili aparatem ( mam aparat , ale nie potrafię wstawiać zdjęć :oops: )
Wysłałam kilka mms ów Phantasmagori i jak tylko znajdzie chwilkę to je wstawi :)
A Mini , Mimi i Brunek rosną jak drożdżach i czy znajdą sie dla nich domki :? :? :?

a potrafisz po zrobieniu zdjęcia wysłać je na maila? mogłabym coś zrobić z nimi

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Śro sie 03, 2011 23:20 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

margoth82 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Na razie będą tylko z komórki , nie ma chętnych aby je obfocili aparatem ( mam aparat , ale nie potrafię wstawiać zdjęć :oops: )
Wysłałam kilka mms ów Phantasmagori i jak tylko znajdzie chwilkę to je wstawi :)
A Mini , Mimi i Brunek rosną jak drożdżach i czy znajdą sie dla nich domki :? :? :?

Niestety nie potrafię :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie sie 07, 2011 18:48 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Cisza , domku brak tel milczy :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sie 08, 2011 8:58 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

niestety na allegro też nic.:(
http://allegro.pl/kot-i1741021138.html

margoth82

Post » Pon sie 08, 2011 17:32 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

podniose już nie takie maluchy,,,

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon sie 08, 2011 21:07 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Justa&Zwierzaki pisze:
margoth82 pisze:

Niestety nie potrafię :(:(:(

dobra Justynka, a zdjęcia potrafisz zrzucić z aparatu na kompa? masz kabelek? jakbyś to zrobiła, to moglabym do Ciebie zadzwonić i Ci krok po kroku wytłumaczyć jak wysłać zdjęcia albo zamieścić je na forum. Chodzi o to, że te zdjęcia, które są na allegro, nie sa zbyt dobre, a to jest ważne, żeby dobrze je pokazać, jakie są sliczne i jak teraz wyglądają

margoth82

Post » Pon sie 08, 2011 21:14 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

phantasmagori pisze:A więc tak:
Po zrzuceniu fotek na kompa są w rozmiarze w jakim wstawiam. Próba powiększenia kończyła się rozmazaniem fotki, wyostrzanie tylko psuło zdjęcie. Jedyne co mogłam to maksymalnie je wykadrować, z zachowaniem rozmiaru :(

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

A z tych zdjęć nic sie nie da zrobić :?
Mini i Mimi sa teraz u Ilony , tam tez jest Bruno .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 09, 2011 8:34 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Justa&Zwierzaki pisze:
phantasmagori pisze:A więc tak:
Po zrzuceniu fotek na kompa są w rozmiarze w jakim wstawiam. Próba powiększenia kończyła się rozmazaniem fotki, wyostrzanie tylko psuło zdjęcie. Jedyne co mogłam to maksymalnie je wykadrować, z zachowaniem rozmiaru :(

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

A z tych zdjęć nic sie nie da zrobić :?
Mini i Mimi sa teraz u Ilony , tam tez jest Bruno .

ooo a z tych zdjęć to się da bardzo dużo zrobić :) ja ich wcześniej nie widziałam :oops:
zaraz dodam do moich ogłoszeń

margoth82

Post » Śro sie 10, 2011 13:12 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Margoth bardzo , bardzo dziękuje , one są coraz większe ........
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sie 10, 2011 21:59 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

jakie one sloooodkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: przypomnij mi jak zas u ciebie bede, ze mam ci pokazac jak sie zrzuca na komp zdjecia i jak je wyslac mailem.

ps.myszka ci juz dziala?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sie 10, 2011 22:49 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

wystawiłam kolejną aukcję, z nowymi zdjęciami, bo poprzednia kończy się jutro,oprócz tego dodałam na facebooku i wszystkich znajomych poprosiłam o dodanie na swojej ścianie. Kolezanka rozesłała u siebie w pracy, ja też jutro roześlę u mnie, może coś się uda.
Koleżanka Ksenia która wzieła Kicię siostrę Mini i Mimi przebąkuje o drugim kocie. Była juz w 99% zdecydowana, gdy Kicia zwana Mendą (wskutek swoich licznych akcji niszczycielskich i łobuzerstwa) wylała jej wodę na router (własność właściciela mieszkania), niszcząc go bezpowrotnie. Ksenia powiedziała, że kwestię drugiego kota jednak przemyśli...jak ochłonie :|
A juz mialam nadzieję, że Mini albo Mimi zamieszka z siostrą...

margoth82

Post » Czw sie 11, 2011 14:24 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

8O :strach: jesli te psocenie to kwestia genow... to ja wole nie myslec, co beda wyprawialy w nowych domkach pozostale siostrzyczki :ryk: :ryk: 8O 8O

Kociara82

Post » Pt sie 12, 2011 14:07 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

z naszej wystawy nici, ale to nie oznacza, ze w inny sposob nie szukamy kiciom domku :)
Tak wiec zapraszamy potencjalne domki do odwiedzin na watku dziewczynek, ale to nie wszystko, mozna je tez odwiedzic osobiscie, przekonac sie na wlasne oczy, jakie skarby z nich :)

Kociara82

Post » Pt sie 12, 2011 18:49 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Ktoś musi pomóc mi z rozpoznaniem.Która to Mini?
Ten czarny też do adopcji? kto to?
Mnie sie wydawało,że Gremlinek jest inny,to nie ten czarny?

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt sie 12, 2011 21:47 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

czarny to chyba Bruno o ile dobrze pamietam, ale pewnosci nie mam, bo osobiscie kocurka nie poznalam jeszcze, tak samo z panienkami, tez nie wiem, ktora jest ktora 8O

Kociara82

[poprzednia][następna]