A teraz koszty. Zapłaciłam 56 zł za: 0,9% NaCl z glukozą, Synergal, Tolfine, Catosal, Combivit, 4 tabl. Synulox, (bez wizyty

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Rudaa pisze: A teraz hity miesiąca. Odstałam z kotem książeczkę ze schronu, jest tam szczepienie na wściekliznę, odrobaczenie Pratelemi.......wpisane szczepienie jak dla psa
(są zaznaczone psie choroby i naklejka jest z psiej szczepionki) Ktoś jest mi to w stanie racjonalnie wytłumaczyć?
Kruszyna pisze:Rudaa pisze: A teraz hity miesiąca. Odstałam z kotem książeczkę ze schronu, jest tam szczepienie na wściekliznę, odrobaczenie Pratelemi.......wpisane szczepienie jak dla psa
(są zaznaczone psie choroby i naklejka jest z psiej szczepionki) Ktoś jest mi to w stanie racjonalnie wytłumaczyć?
Pracownik schroniska wydał Ci psią książeczkę zdrowia - naklejki po szczepionkach i lekach na odrobaczenie są wklejane do książeczek wcześniej, książeczki kocie i psie leżą ładnie przygotowane do wydania. Przy adopcji dopisywana jest tylko data
Rudaa pisze:A już w ogóle najgorsze dla niego w tym wszystkim było to, że obok kroplówkę otrzymywała 13 letnia kocia dama i obserwowała ze stoickim spokojem i z niesmakiem jak on panikuje i robi z siebie durniaMyślę, że zaiskrzyło między nimi w lecznicy, w końcu wiekowo to kocia babcia w sam raz dla niego
Kruszyna pisze:Dase, a jak Lonia po pierwszych dniach w domu? Zaprzyjaźniła się już z kuwetą?
bulba pisze:Rudaa pisze:A już w ogóle najgorsze dla niego w tym wszystkim było to, że obok kroplówkę otrzymywała 13 letnia kocia dama i obserwowała ze stoickim spokojem i z niesmakiem jak on panikuje i robi z siebie durniaMyślę, że zaiskrzyło między nimi w lecznicy, w końcu wiekowo to kocia babcia w sam raz dla niego
![]()
![]()
Kruszyna pisze:Pani, która zaoferowała DT do czasu wakacji potwierdziła, że może go przyjąć w każdej chwili![]()
Zaprosiłam ją na wątek, mam nadzieję, że się pojawi
![]()
Jeżeli Leoś trafi do tego domku, to za towarzyszkę też będzie miał 13-letnią kocią seniorkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości