ASK@ pisze:paulina777 pisze:Madie pisze:tzn ze sa chetni na czarne kocie?;p
jak tak to odsyłaj ich do mnie, bo od dzis wieczór jedno bedzie okupowac pewnie moja łazienke

Nie ma sprawy!

Miałam już dwa telefony. Staram się wtedy podrzucać jakieś kociaki z forum. Teraz masz pierwszeństwo
Eh... Jak ja się cieszę, że tej mojej czwórce tak szybko znalazłaś domki

Sorki za wtręt

ale jakby co tam czarną mała kociczkę Manię i czarno biała Melę (ok.7-8 tygodni)+12 tyg.Grzywka takze czarno biała. Słodkie maleńtasy małe jeszcze

No chyba,ze ktos chce 9 m-cznego chłopaka murzynka Kostusia.
Ciesze sie,ze tak szybko maluszki domki znajdują.Dziewczyny

Hehe, zawsze odsyłam na forum

Staram się, ale ludzie dzwonią przede wszystkim z allegro i kocich adopcji i chcą numer kontaktowy

Dla takiego człowieczka zalogowanie się na forum i odnalezienie danej osoby to męczarnia

podaj numer na priva to sobie wpiszę. Ale nasza Dorcia i tak ma pierwszeństwo

hihi
Prośba jest również w drugą strone kierowana
Jak coś to został u nas jeszcze:
Artur – burasem z białymi skarpetkami i krawacikiem. On w sumie to jest taki brązowawy. Cudo, miłość nasz wspaniała! Ryczeć będę za nim
Falka – okrąglutka buraska z pyszczkiem misia przytulanki.
Marysia – taka sama jak Arturem ale więcej białego i różowy śliczny nosek. Wygląda jak aniołek
Sebastian – pingwinek pierdołek! To będzie kot leniuch kolanowiec, tak obstawiam
Natanie – biały z czarną plamką na nosie i kilkoma śmiesznym na korpusiki.
Postaram się wstawić dzisiaj jakieś zdjęcia.
Wczoraj siedziałyśmy z Asią w pokoju tymczasowym i myślałyśmy, że się rozpłyniemy z rozkoszy: Szymon i Marysia ułożyli się pod kocykiem i tylko kawałki dziubaków im wystawały, dwa różowe noski jeden obok drugiego i obserwowały zabawy innych maluchów. A potem mniejsza Marysia zaczęła dokuczać pierdołowatemu Szymonowi

chciałyśmy nagrać ale baterie padły w aparacie <rozpacz> Myślałam, że padnę ze śmiechu jak ona go tłukła