DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 08, 2010 13:47 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

paulina777 pisze:
Madie pisze:tzn ze sa chetni na czarne kocie?;p
jak tak to odsyłaj ich do mnie, bo od dzis wieczór jedno bedzie okupowac pewnie moja łazienke :roll:

Nie ma sprawy! :) Miałam już dwa telefony. Staram się wtedy podrzucać jakieś kociaki z forum. Teraz masz pierwszeństwo :ok:
Eh... Jak ja się cieszę, że tej mojej czwórce tak szybko znalazłaś domki :1luvu:

Sorki za wtręt :oops: ale jakby co tam czarną mała kociczkę Manię i czarno biała Melę (ok.7-8 tygodni)+12 tyg.Grzywka takze czarno biała. Słodkie maleńtasy małe jeszcze :lol: No chyba,ze ktos chce 9 m-cznego chłopaka murzynka Kostusia.

Ciesze sie,ze tak szybko maluszki domki znajdują.Dziewczyny :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto cze 08, 2010 14:15 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

ASK@ pisze:
paulina777 pisze:
Madie pisze:tzn ze sa chetni na czarne kocie?;p
jak tak to odsyłaj ich do mnie, bo od dzis wieczór jedno bedzie okupowac pewnie moja łazienke :roll:

Nie ma sprawy! :) Miałam już dwa telefony. Staram się wtedy podrzucać jakieś kociaki z forum. Teraz masz pierwszeństwo :ok:
Eh... Jak ja się cieszę, że tej mojej czwórce tak szybko znalazłaś domki :1luvu:

Sorki za wtręt :oops: ale jakby co tam czarną mała kociczkę Manię i czarno biała Melę (ok.7-8 tygodni)+12 tyg.Grzywka takze czarno biała. Słodkie maleńtasy małe jeszcze :lol: No chyba,ze ktos chce 9 m-cznego chłopaka murzynka Kostusia.

Ciesze sie,ze tak szybko maluszki domki znajdują.Dziewczyny :1luvu:

Hehe, zawsze odsyłam na forum :) Staram się, ale ludzie dzwonią przede wszystkim z allegro i kocich adopcji i chcą numer kontaktowy :| Dla takiego człowieczka zalogowanie się na forum i odnalezienie danej osoby to męczarnia :wink: podaj numer na priva to sobie wpiszę. Ale nasza Dorcia i tak ma pierwszeństwo :P hihi

Prośba jest również w drugą strone kierowana :kotek:
Jak coś to został u nas jeszcze:
Artur – burasem z białymi skarpetkami i krawacikiem. On w sumie to jest taki brązowawy. Cudo, miłość nasz wspaniała! Ryczeć będę za nim :oops:
Falka – okrąglutka buraska z pyszczkiem misia przytulanki.
Marysia – taka sama jak Arturem ale więcej białego i różowy śliczny nosek. Wygląda jak aniołek :D
Sebastian – pingwinek pierdołek! To będzie kot leniuch kolanowiec, tak obstawiam ;)
Natanie – biały z czarną plamką na nosie i kilkoma śmiesznym na korpusiki.

Postaram się wstawić dzisiaj jakieś zdjęcia. 8)

Wczoraj siedziałyśmy z Asią w pokoju tymczasowym i myślałyśmy, że się rozpłyniemy z rozkoszy: Szymon i Marysia ułożyli się pod kocykiem i tylko kawałki dziubaków im wystawały, dwa różowe noski jeden obok drugiego i obserwowały zabawy innych maluchów. A potem mniejsza Marysia zaczęła dokuczać pierdołowatemu Szymonowi :P chciałyśmy nagrać ale baterie padły w aparacie <rozpacz> Myślałam, że padnę ze śmiechu jak ona go tłukła :ryk:

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Wto cze 08, 2010 14:21 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Meruee pisze:MAM TRANSPORT!! a nawet dwa :P

Jeden na 11 czerwca, drugi nie sprecyzowany do końca. Zaraz wyślę namiary :)

Już dzwoniłam do koleżanki Agaty. Ona jeszcze będzie się z Tobą kontaktowała, ale my jesteśmy wstępnie umówione :) Tatuś też kociolubny, więc jestem spokojna o Szymonka i jego podróż. Będziesz miała swój transporter? :>

P.S. Wysłałam dzisiaj umowę adopcyjną, jeden egzemplarz dla Ciebie a drugi wypełniony i podpisany poproszę o odesłanie. może być na adres na pieczątce ale z moim imieniem i nazwiskeim: Paulina Kowalska :D

paulina777

Post » Wto cze 08, 2010 14:55 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Halo halo, czarny kocurek jest też i u mnie, pamiętajcie o nim. To, że się w nim zakochałam nie znaczy że u mnie zostanie :mrgreen:
Jutro wstawię fotki malucha (o ile dostanę od mojego nadwornego fotografa :? )
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto cze 08, 2010 18:32 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Efcia1 pisze:Halo halo, czarny kocurek jest też i u mnie, pamiętajcie o nim. To, że się w nim zakochałam nie znaczy że u mnie zostanie :mrgreen:
Jutro wstawię fotki malucha (o ile dostanę od mojego nadwornego fotografa :? )

A Kamilek jest już do adopcji? Nie ma sprawy! :) Telefon ma.

A to kilka zdjęć:

Artur
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Natek
Obrazek

Szymon, Marysia i Falka
Obrazek

paulina777

Post » Wto cze 08, 2010 18:47 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

paulina777 pisze:Już dzwoniłam do koleżanki Agaty. Ona jeszcze będzie się z Tobą kontaktowała, ale my jesteśmy wstępnie umówione :) Tatuś też kociolubny, więc jestem spokojna o Szymonka i jego podróż. Będziesz miała swój transporter? :>

P.S. Wysłałam dzisiaj umowę adopcyjną, jeden egzemplarz dla Ciebie a drugi wypełniony i podpisany poproszę o odesłanie. może być na adres na pieczątce ale z moim imieniem i nazwiskeim: Paulina Kowalska :D

Tak, tak będę miała transporter :)
Dzisiaj mieliśmy dzień kuriera, jeszcze jutro poprawka bo przyjdzie drapak i mamy komplet ;)
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Śro cze 09, 2010 7:07 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Meruee pisze:
paulina777 pisze:Już dzwoniłam do koleżanki Agaty. Ona jeszcze będzie się z Tobą kontaktowała, ale my jesteśmy wstępnie umówione :) Tatuś też kociolubny, więc jestem spokojna o Szymonka i jego podróż. Będziesz miała swój transporter? :>

Tak, tak będę miała transporter :)
Dzisiaj mieliśmy dzień kuriera, jeszcze jutro poprawka bo przyjdzie drapak i mamy komplet ;)

Jak tam ustalenia w sprawie transportu Szymka :>
Jak tam nasze maluchy rozwiezione po świecie? :P

Ah. I zakończył się nasz bazarek :) zebrałyśmy ok.70zł! :D jak tylko całe pieniążki spłyną jedziemy po jedzonko dla maluchów.
Później wstawię dokładne podziękowania :)

Niestety ale w tym miesiącu mamy totalną tragedię finansową :cry: pewne wypłaty są przełożone na inne terminy. więc zaraz wystawimy kolejny bazarek. Zachęcamy bardzo bardzo! :oops:

paulina777

Post » Śro cze 09, 2010 9:02 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Kamilek może nie jest jeszcze gotowy do adopcji (wolałabym go najpierw odrobaczyć i zaszczepić) ale ogłaszać go można. Najwyżej potencjalny domek poczeka :wink:
A oto balkonowa sesja malucha:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Śro cze 09, 2010 10:27 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Czekam na wiadomość kiedy i jak mogę Szymka odebrać :)
Póki co dostałam tylko bardzo względne wskazówki.
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Czw cze 10, 2010 0:59 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

No i mamy kolejne 5 kociaków...2 ostatnie z pierwszej piwnicy i 3 z drugiej.
W drugiej piwnicy masa przepięknych kociaków.Mamy szylkretkę,buraskę i srebrnego.Srebrny ledwie odratowany dzięki uprzejmości naszych wetek,które nie dość,że już po godzinach to jeszcze poza kolejką go przyjęły.Jeszcze nie do końca jestem pewna czy malutki przetrwa...Bardzo potrzebne kciuki.Dzieciak nafaszerowany kroplówami,antybiotykiem i kropelkami do oczu.Pcheł miał chyba więcej niż futra:/.Znaleziony był na schodach przy samym wejściu do piwnicy.Kwestia godzin i byłoby po następnym kociaku:(.Teraz chyba w spokoju odsypia,ale bardzo się o niego boję.
Szylkretka w dość dobrym stanie,lekki katarek.
Malutka buraska bardzo kiepsko z oczkiem,ale ogólnie w dobrej formie.
Buras i czarnulka z pierwszej piwnicy super.Wykarmione i chyba zdrowe.Na wszelki wypadek też dostały leki.
Za chwilkę postaram się wstawić fotki.Kiepskie bo funkcja w aparacie się pomyliła.Jutro porobimy lepsze.
Tradycyjnie błagamy o tymczasy dla maluszków :!:
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Czw cze 10, 2010 1:07 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

kciuki za maluchy :ok: :ok: :ok:

w kwestii domków stałych zapraszam do wątku podlinkowanego w moim podpisie- a nuż ktoś fajny się znajdzie. Też mocno trzymam :ok: :ok: :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw cze 10, 2010 1:32 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Burasek z pierwszej piwnicy

Obrazek

Czarnula z pierwszej piwnicy

Obrazek
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Czw cze 10, 2010 2:14 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Szylkret

Obrazek
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Czw cze 10, 2010 2:20 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

XAgaX pisze:kciuki za maluchy :ok: :ok: :ok:

w kwestii domków stałych zapraszam do wątku podlinkowanego w moim podpisie- a nuż ktoś fajny się znajdzie. Też mocno trzymam :ok: :ok: :)

Wielkie dzięki :1luvu: Może coś się znajdzie.Niektóre ogłoszenia naprawdę wyglądają przyzwoicie :)
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Czw cze 10, 2010 2:35 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Sinea pisze:
XAgaX pisze:kciuki za maluchy :ok: :ok: :ok:

Wielkie dzięki :1luvu: Może coś się znajdzie.Niektóre ogłoszenia naprawdę wyglądają przyzwoicie :)

takie, co NIE wyglądają przyzwoicie, lądują w innym podlinkowanym wątku ( :twisted: ) albo przynajmniej przeze mnie i Poker71 są opatrzane komentarzami, na co zwrócić uwagę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]