OTW2-Chorujemy:-(?! Zapraszam na cz.3.Nowa bieda:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt maja 21, 2010 20:28 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

Ask@ jak Ty jestes względem Wisły umiejscowiona?
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pt maja 21, 2010 20:42 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

mimbla64 pisze:Ask@ jak Ty jestes względem Wisły umiejscowiona?

a jak pod prąd to po parwej :mrgreen: daleko i bezpiecznie!
Dziś mamy imaps.Wojcio ochłonął i dorwał sie do Kostusia.Małego zatkało i nie był w stanie głosu wydać.Całą morda gadziny w kłakach małego była.
Kostuś coś mi sie nie podoba i już.Coś chyba nie jest tak.Pokichuje i tak szybko oddycha.Moza ja przeczulona jestem(jak zwykle) ale mam wrażenie,ze bardziej osłabiony.Koopale tez różnie,a le jak wyszedł an pokoje to i jedzenie reszty jest bardziej dostępne. On dopiero 3 tygodnie u nas i dopiero dochodzi do siebie.Sierść nadal brzydka, pewnie skutki niedożywienia.Lubi leżeć na słoneczku a dziś wkradł sie na wyrko i wtulił w nogi.Słodziak z niego.Bardzo jeszcze osłabiony i boje się bym czegos od podwórkowców nie przywlokła.
Bianka bez zmian.

Ramzika (Miecia) z Chorzowa zalało troszkę. Mieciu wogle madry kotek i nad wyraz gadatliwy.Podobno potrafi wszystko powiedzieć tylko ludź niegramotny i albo go nie rozumie albo nie wierzy.Chętny i pojętny w nauce,spacyfikował wszystkie koty.Uwielbia bawić sie i potrzebuje do tego celu wagonu zabawek. Wiec wszystko ok.Czekam na wieści jak woda opadnie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt maja 21, 2010 20:45 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

To dobrze, że daleko i bezpiecznie.

A za Kostusia kciuki, coby się nic nie wykluło. :ok:
Obrazek

mimbla64

Post » Sob maja 22, 2010 8:21 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

historia sie powtarza.Kostuś zaczyna być gnębiony przez Wojcia.Cholernik z niego ten gadzina rezydent.Kostuś znalazł pustą półeczkę za zasłoną i tam sie zadekował.Położyłam mu kocyk.Taki drobniutki jeszcze,ze bez problemu sie mieści.Tylko jedzenie jest go w stanie wyciągnąć.je duzo i chetnie.Nie wiem kiedy zrozumie,ze miseczki zawsze będą pełne.
Bianka dzis po kichni szalała i reszcie dała nogę z torbą foliową.Uwielbia sie bawić nimi.Szeleści,warczy(bianka nie torba)gania z nią ąz jej sie uszy w nogach plączą(torby uszy).
TZ chciał złożyć klatkę i nie pozwoliłam.Jak tylko ja składamy to zaraz coś przywlecze się.
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 22, 2010 10:16 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

A jak się Kostuś dzisiaj czuje?
Obrazek

mimbla64

Post » Sob maja 22, 2010 11:25 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

Kostuś spi na półce :cry: ma chyba jednak zapchany trochę nosek.Ja jestem za szczepieniem, TZ przeciw.Ja boję sie o małego bo jakaś cholera sie trafi i co przywlecze a TZ boi sie ogólnie o niego poza tym ma wielki optymizm,ze nic sie łobcego nie przytarga.
Bianka schowała sie gdzieś głęboko!
Kociaków nie ma.Suche też nie ruszone.fakt kiepskie teraz bo koniec miesiąca, ale jakby głodne były...A "przytulisko" kotów gdzie stały wiatki, miseczki i budka zrobiona przez TZ zniszczone.W głebokich krzalunach, nie na widoku, koty cichcem siedziały i na prawdę mało kto wiedział.Nic na smietnikach nie było. Bieda.
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 22, 2010 11:28 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

:1luvu: :1luvu: całusy dla Kostusia; i kciuki :ok: :ok:
:ok: :ok: dla Bianeczki za domek
:oops: :oops: biedne dzikunki...
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Sob maja 22, 2010 12:29 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

Miecio u siebie! Dla tych nie obzajomionych to ten rudo-biały przystojniak.na końcu albumika.Wcześniejsze to jego towarzysze w niedoli :wink: .Podobno wszystkich spacyfikował.
http://picasaweb.google.pl/MiroslawOrze ... otySNasze#
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 22, 2010 13:40 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

ASK@ pisze:Miecio u siebie! Dla tych nie obzajomionych to ten rudo-biały przystojniak.na końcu albumika.Wcześniejsze to jego towarzysze w niedoli :wink: .Podobno wszystkich spacyfikował.
http://picasaweb.google.pl/MiroslawOrze ... otySNasze#

Ale rodzinka kocia. Ile tych kotów razem jest? Chyba z siedem. Piękne. :D

A za Kostusia kciuki trzymam. Też bym go zaszczepiła w nadziei, że się organizm zmobilizuje. Zawsze to jednak trudna decyzja, co lepsze.
Obrazek

mimbla64

Post » Sob maja 22, 2010 15:17 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

kotów właściwych jest 3 z Mieciem+ 2 TZ i jak córka przychodzi to czasem swoje dostarcza.
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 22, 2010 16:15 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

Oto część kotów ;)

Bianeczka. Solo i z burym Pikusiem.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Chętne domki zapraszamy do kolejki :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob maja 22, 2010 16:25 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

A teraz przystojniak, że nogi miękną. Szczęściara ze mnie. Widziałam go pierwsza :1luvu:

Cudo jakie, ach... :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob maja 22, 2010 16:27 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

dzięki hanelka :1luvu:

[*]dla samotnej czarnej kotuni [*]
Bądź szczęśliwa za TM :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 22, 2010 18:03 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

Asiu, ale piękniste zawsze te Twoje tymczasy; wiem, co mówię, gdyż jeden z nich siedzi właśnie u mnie na parapecie :1luvu: :1luvu:
domki, teraz się bić o koty!!!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Sob maja 22, 2010 18:09 Re: OTW2-DT/Kostek str4+Bianka foty16.Cuda,cuda ogłaszają;-))

domki cosik nie gramotne bo przed tv siedzą i poziom wody sprawdzają.
Na utulenie smutku i niepokoju tylko KOT jest lekarstwem najlepszym na świecie :1luvu:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]