Cudna Trusia vel Osiołek NIE szuka domu - a Tanitka w DS!:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 27, 2010 18:17 Re: Cudne siostrzyczki kluseczki szukają domu

Trusia urzęduje w kuchni na oknie, tam wszystko jest pod kontrolą i blisko kaloryfera. :)
A z Tanitką dziś składałyśmy pranie, a potem leżałyśmy sobie na chwilę w łóżku i gadałyśmy. :D Ona potrzebuje domu a la ten, w którym mieszka Czareczka - kochająca pani, tylko dla niej, spokój, czułości, rozpieszczanie kota... Może gdzie jest ktoś, kto pokocha słodka Kuleczkę?
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie lis 28, 2010 18:42 Re: Cudne siostrzyczki kluseczki szukają domu

I za taki domek trzymam !
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro gru 08, 2010 17:12 Re: Cudne siostrzyczki kluseczki szukają domu

Carmellko, dziękuję! Twoje kciuki pomogły!

:dance: :dance2:

Wczoraj zawieźliśmy Tanitkę do JEJ domu. Mieszka z przemiłą panią, w ciepłym, spokojnym domu. Czekała na nią nowa budka, zabawki, piękna kuweta, miseczki i spory zapas jedzonka. Pani była zachwycona jak zobaczyła Tanitkę, jej buźką, futerkiem. Tani troszkę popłakała, po czym poszła na krzesło i tam sobie siedziała.
Ja się bardzo denerwowałam wczoraj, bo jednak Tanitka była u nas prawie rok, i nie należy do najodważniejszych kotów, bałam się reakcji, czy nie będzie smutna, nieszczęśliwa... Musiałam sama wyglądać żałośnie, bo pani mnie pocieszała, żebym się nie martwiła.
Widziałam, jak bardzo się z Tanitki cieszy i to było najważniejsze.

Dziś, tak jak obiecałam, zadzwoniłam zapytać o Tani. I co? Wszystko dobrze! :D Kotka ociera się pani o nogi, reaguje na wołanie, i sama przychodzi na kolana! Jestem przeokropnie szczęśliwa.

Dziękuję wszystkim, którzy kibicowali Tanitce, a szczególnie Taizu, która nas wspiera i pamięta, choć o tym nie pisze. Dziękuję! :1luvu: :1luvu:

I najserdeczniej dziękuję Liwii_ za znalezienie domu Tanitce!! :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro gru 08, 2010 17:18 Re: Cudna Trusia kluseczka szuka domu - bo Tani w DS! :))

rany jak sie ciesze :dance:
to wspaniale wiesci

dziekuje!
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Śro gru 08, 2010 18:15 Re: Cudna Trusia kluseczka szuka domu - bo Tani w DS! :))

:dance2: :dance: :spin2:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro gru 08, 2010 18:41 Re: Cudna Trusia kluseczka szuka domu - bo Tani w DS! :))

Hurra! :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro gru 08, 2010 22:21 Re: Cudna Trusia kluseczka szuka domu - bo Tani w DS! :))

Świetne wieści :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw gru 09, 2010 5:37 Re: Cudna Trusia kluseczka szuka domu - bo Tani w DS! :))

Ale się cieszę! Super, że Tani tak dobrze się czuje w nowym domu i że ma wreszcie własne kolana do wylegiwania się i pańcię tylko dla siebie :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt gru 10, 2010 20:06 Re: Cudna Trusia kluseczka szuka domu - bo Tani w DS! :))

Trusia chyba nie tęskni. Śpi sobie z Guciem pod kaloryferem, grzejąc dupkę.
Muszę jej jakoś zrobić fajne foty (tylko jak?), bo tekst do ogłoszenia mam w głowie.

Dziś wzięłam Trusię na ręce - ona za tym nie przepada, robi się taka sztywna, uszka po sobie. Za to miziać przy miseczce można do woli. A jakie ona ma cudne, mięciutkie futerko, jaka jest śliczna cała...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon gru 13, 2010 10:02 Re: Cudna Trusia kluseczka szuka domu - bo Tani w DS! :))

Śliczna Trusieńka :)
Ona najwyraźniej lubi towarzystwo innych kotów.

mahob

Post » Śro gru 15, 2010 15:53 Re: Cudna Trusia kluseczka szuka domu - bo Tani w DS! :))

Znowu Trusia dała się wycałować - to jest cudeńko! Ale woli koty, jednak. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw gru 16, 2010 17:45 Re: Cudne siostrzyczki kluseczki szukają domu

anita5 pisze:Carmellko, dziękuję! Twoje kciuki pomogły!

:dance: :dance2:

Wczoraj zawieźliśmy Tanitkę do JEJ domu. Mieszka z przemiłą panią, w ciepłym, spokojnym domu. Czekała na nią nowa budka, zabawki, piękna kuweta, miseczki i spory zapas jedzonka. Pani była zachwycona jak zobaczyła Tanitkę, jej buźką, futerkiem. Tani troszkę popłakała, po czym poszła na krzesło i tam sobie siedziała.
Ja się bardzo denerwowałam wczoraj, bo jednak Tanitka była u nas prawie rok, i nie należy do najodważniejszych kotów, bałam się reakcji, czy nie będzie smutna, nieszczęśliwa... Musiałam sama wyglądać żałośnie, bo pani mnie pocieszała, żebym się nie martwiła.
Widziałam, jak bardzo się z Tanitki cieszy i to było najważniejsze.

Dziś, tak jak obiecałam, zadzwoniłam zapytać o Tani. I co? Wszystko dobrze! :D Kotka ociera się pani o nogi, reaguje na wołanie, i sama przychodzi na kolana! Jestem przeokropnie szczęśliwa.

Dziękuję wszystkim, którzy kibicowali Tanitce, a szczególnie Taizu, która nas wspiera i pamięta, choć o tym nie pisze. Dziękuję! :1luvu: :1luvu:

I najserdeczniej dziękuję Liwii_ za znalezienie domu Tanitce!! :1luvu: :1luvu:

Super!!! Bardzo się cieszę!

MagdaMagda

Od: Wto wrz 30, 2008 20:37

Post » Nie sty 02, 2011 12:51 Re: Cudna Trusia kluseczka szuka domu - bo Tani w DS! :))

Obrazek Trusia, zbój!

Wieści z domu Tanitki są bardzo dobre, koteczka się ładnie zaaklimatyzowała i dobrze się jej mieszka wraz z kochającą pańcią. :P :P :P
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro sty 05, 2011 8:13 Re: Cudna Trusia kluseczka szuka domu - bo Tani w DS! :))

anita5 pisze:Obrazek Trusia, zbój!

:lol:
Widać tą zadziorność w oku :wink:
I co - będziemy ją ogłaszać?

mahob

Post » Śro sty 05, 2011 8:22 Re: Cudna Trusia kluseczka szuka domu - bo Tani w DS! :))

No właśnie - będziemy? :) Ona jest cudna, dopiero teraz widzę, że z niej jest trikolorka, śliczne ma te rudawe akcenty :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

[poprzednia][następna]