Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 02, 2010 23:09 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

Jaka śliczna... jak sobie przypomnę, gdzie mieszkała i co jej groziło to .... ech :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 03, 2010 17:22 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

Marzenia11 pisze:Jaka śliczna... jak sobie przypomnę, gdzie mieszkała i co jej groziło to .... ech :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wystarczy zajrzeć na pierwszą stronę .. Trufelka przeszła bardzo długą drogę, zasługuje na najlepszy domek na świecie :1luvu: :ok:
I taki musi się znaleźć .. Hopsamy :ok: :ok:
Pozdrawiam.
lesna

Post » Pon sty 04, 2010 19:25 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

lesna pisze: Trufelka przeszła bardzo długą drogę, zasługuje na najlepszy domek na świecie :1luvu: :ok:
I taki musi się znaleźć .. Hopsamy :ok: :ok:
Pozdrawiam.

lesna, pewnie tylko trochę łapię o co biega w tej chorobie (w porównaniu z Tobą), natomiast Trufla jest jak najbardziej kotem do zakochania się (wiadomo: jednemu skarpety, innemu ser francuski). Niestety dziąsła się odnowiły - jest żywa rana. Nie wiem, czy to z powodu zakłóceń na łączach (powinno było być zero suchej), czy po prostu coś pogryzła :(. Jeśli chodzi zaś o humorek to taki jak zwykle - czyli taki jak na zdjęciach powyżej.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Pon sty 04, 2010 20:12 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

Dołączyłam te ładne zdjęcia na
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z177752779
oraz ale gratka,przygarnij zwierzaka, cafe animal,dwukropek.pl, adopcja kota.
Co jeszcze można dla niej zrobić?
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Wto sty 05, 2010 5:23 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

Motodrama
Ja też początkująca :roll: ale jednego się z moim trzymamy.. z tą chorobą można żyć :ok: :ok: :ok:
Biedna Trufelka.. pilnuj, by jadła .. My mieliśmy drobne zapalenie dziąseł i jakąś przeklętą afte.. wiem jak to boli kota :( Dziąsła się powoli wygoiły, ale nigdy (poza aftą) nie było rany.. eh może rzeczywiście dostała coś chrupkiego .. oby goiło się szybko, trzymamy :ok:
U nas teraz walczymy z zapaleniem spojówek, ale poza tym.. kota zdrowa i rozrabia za trzech :mrgreen:
I oczywiście za domek, bo wiadomo, nie ma to jak we Własnym domu :1luvu: :ok:
Pozdrawiam Serdecznie >^^<
lesna

Post » Wto sty 05, 2010 17:47 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

majka2222 pisze:Dołączyłam te ładne zdjęcia na
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z177752779
oraz ale gratka,przygarnij zwierzaka, cafe animal,dwukropek.pl, adopcja kota.
Co jeszcze można dla niej zrobić?

- Zdopingować enedę żeby konkretniej zabrała się za robotę - czy za zbieranie środków na interferon (?), czy (i) znalezienie jakiegoś świadomego domu. W tej chwili żyję w tzw. rozkroku - jak pisałam Truflla się nie da nie lubić (jeśli chodzi o ludzi), a moja kota mówi nie i już. Nawet jeśli nie byłaby kotem białaczkowym u mnie nie może dłużej zostać - moja kota jest po przejściach, jest zazdrosna o wszystko.

Motodrama

Post » Wto sty 05, 2010 18:04 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

lesna pisze:Motodrama Biedna Trufelka.. pilnuj, by jadła ...
Trufelka je wszystko - zmiata jak odkurzacz (najchętniej suchą karmę niestety). Przyszło mi do głowy, że Liwia propaguje hasło: "sucha karma, albo zdrowie" (czy jakoś tak) propagując BARF - w odniesieniu do Trufli pasuje jak ulał :mrgreen: .

Motodrama

Post » Wto sty 05, 2010 22:25 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

Motodrama pisze:Trufelka je wszystko - zmiata jak odkurzacz (najchętniej suchą karmę niestety). Przyszło mi do głowy, że Liwia propaguje hasło: "sucha karma, albo zdrowie" (czy jakoś tak) propagując BARF - w odniesieniu do Trufli pasuje jak ulał :mrgreen: .

Mądra Trufelka :ok: :ok: :ok: Jeść , jeść i jeszcze raz jeść :ok: :ok: :ok: Tylko dlaczego suche ... eh te kocie wybrzydzanie :lol: Moje było na domowym, ale w trakcie zaczerwienionych dziąsełek dorwało się do karmy dla psa (bez mojej wiedzy) oczywiście suchej :mrgreen: I nie zaszkodziło mu to , albo prawie nie zaszkodziło .. Hmm można też próbować namoczyć suche chrupki, tylko nie każdy kot che później takie jeść.. No cóż najważniejsze by jadła :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiamy Serdecznie :1luvu:
lesna

Post » Śro sty 06, 2010 17:58 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

Taka piękna kota :1luvu: :1luvu: :1luvu: Domki pisać :ok: :ok: :ok:
lesna

Post » Czw sty 07, 2010 0:37 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

Hopsamy, bo początek Nowego Roku to dobry moment na nowego kota :ok: :ok: :ok:
lesna

Post » Czw sty 07, 2010 21:49 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

Eneda wywiązuj się z umów. Naprawdę nie mogę trzymać Trufli dłużej. Rżnę głupa - nie wiem jaki kolejny termin mam dać za ostateczny. Znajdź jakiś kolejny TDT na miesiąc albo na ile się zdeklaruje.

Motodrama

Post » Czw sty 07, 2010 21:54 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

Właśnie spadło mi ogłoszenie z allegro. Przez 10 dni przejrzano je 525 razy. Ale to widać ciągle za mało. Chyba trzeba szukać DT przez osobiste kontakty.
Enedo, co dalej?
Ponowne ogłoszenie na allegro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=879313656
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Czw sty 07, 2010 22:30 Re: Radosne święta...nie dla Trufli...PROSIMY O POMOC!!!

eh, sytuacja jest ciężka....nawet dziś wysłałam do paru osób opis ze zdjęciami Trufelki, ale każdy odmawia.....

Nie wiem co w tej sytuacji :cry: Odchodzę już od zmysłów....
viewtopic.php?f=1&t=107508
=======================================
viewtopic.php?f=1&t=107441

eneda

Od: Pon lut 23, 2009 18:42

Post » Czw sty 07, 2010 23:21 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

nie jest dobrze...

oby szybko coś się znalazło!! :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob sty 09, 2010 4:52 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Co z Trufelką ?
Dziewczyny piszcie o skarbeńku, by ktoś mógł się w niej zakochać ...
:ok: Za nowe lokum dla słodziaka .. najlepiej DS :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam.
lesna

[poprzednia][następna]