Gosiagosia pisze:Ekstra wiadomości oby takich domków było więcej![]()
ewar pisze:Uff! Umyłam okno w kuchni. Meglio ( odtłuszczacz ) to super wynalazek. Polecam. Nawet firanki w tym przepłukuję przed włożeniem do pralki. Okna też z pierwszego brudu tym myję. Mieszkam prawie przy autostradzie, z drugiej strony mam parkingNic więcej nie muszę chyba pisać ?
![]()
Koty mam teraz rewelacyjne, zupełnie nie interesują się tym, co robię. Przed świętami nie zdążę z porządkami, ale trudno. Potem, na spokojnie przeglądnę rzeczy i zgodnie z noworocznym postanowieniem powyrzucam, co się da. Oby się udało
ewar pisze:Coś tam pewno wystawię, bo komuś może się przyda, ale sporo wyrzucę. Ciuchów przede wszystkim. Nie lubię wystawiać ubrań, sporo rozdaję, ale mam tego za dużo. Takie "wyjściowe "ubrania nie są mi potrzebne, nie pamiętam, kiedy miałam na nogach szpilkiBo na rower? Do sklepu? To samo z torebkami. Ma być wygodnie, przede wszystkim.
ewar pisze:Znowu nie było burasa, już zaczynam się martwićDzisiaj ciepło, słonecznie, powinien być koło podłogi. Fakt, nie wyrobiłam się, byłam nieco później niż zwykle. Sreberko wybiegła z domku
Ale się cieszę, że ma ciepło. Włożyłam rękę do środka, a tam cieplutko, wygrzała ścinki swoim ciałkiem. Lila też była, nie mogła się doczekać jedzenia, ale nie zjadła dużo. Siostra tam też była, stwierdziła, że Lila to grubas. Taka ma być. Sreberko dostała jedzenie nieco dalej, żeby mogła spokojnie zjeść. Na pewno już głodna nie bywa, bo zostawiam jedzenie koło domku, koło drugiego transformatora również. Tam miski wylizane zawsze.
Cudnemu czarnuszkowi zostawiłam jedzenie, po powrocie sprawdziłam, że niewiele zjadł. Myślę, że tam i Zdzicho przychodzi, ale jak już jest ciemno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości