Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
putrajaya pisze:Kochajaca,z tego barmana to niezly gamon,postaraj sie by chociaz przytargal domek od Sopociakow,jak popyta szefa o pozwolenie to korona z glowy mu przeciez nie spadnie. Nie fatygujmy Sabiny by kobieta znow 3h wlokla sie do Sopotu![]()
dzis bardzo wieje,mam nadzieje,ze kociaki sa w zamknietym pomieszczeniu z tego co napisalas tak wywnioskowalam.Jesli nie,a ten barman nic nie zrobie bede musiala wkroczyc do akcji i przy okazji porozmawiac z szefem.Tylko nie nastapi to w przeciagu kilku dni bo zawalona jestem praca i to bardzo chyba ze bedzie trzeba to cos wykombinuje.
Oj barman podpadasz
sabina skaza pisze:no to czekam na konkretymi faktycznie łatwiej będzie i bardziej po drodze z pracy do kotów w sopocie w poniedziałek- bo pracuję w gdańsku. ale samej to jakoś tak głupio do knajpy iść i dopytywać się o domki
za świra mnie szef weźmie........spoko tunel można przenieść ale lepiej w grupce małej to załatwiać.....same rozumiecie- nie każdy rozumie naszą "kocia misję".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 554 gości