Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:A co tam płaszcz, kiedy przede mną rozkłada się taki fajowy brunet..Miziasty, piękny, do kochania..
A co najważniejsze - do wzięcia!!!!
genowefa pisze:Kaprys2004 pisze:A co tam płaszcz, kiedy przede mną rozkłada się taki fajowy brunet..Miziasty, piękny, do kochania..
A ja mam odwrotnie, jak jest przystojny brunet do wzięcia, to szybciutko wyskakuję z płaszcza
genowefa pisze:Kaprys2004 pisze:A co tam płaszcz, kiedy przede mną rozkłada się taki fajowy brunet..Miziasty, piękny, do kochania..
A ja mam odwrotnie, jak jest przystojny brunet do wzięcia, to szybciutko wyskakuję z płaszcza
Maryla pisze:to może sobie go zostaw na amen?
Kaprys2004 pisze:Eeech.. No to reklamujemy pięknego kawalera bez wad..
genowefa pisze:Kaprys2004 pisze:Eeech.. No to reklamujemy pięknego kawalera bez wad..
W zapale reklamowym chyba nieco przesadziłaś. Ziutek jest bardzo, bardzo niegrzeczny i niestety nie jest głupiChwila przerobienia go na potrawę "kociak pięć smaków" zbliża się nieuchronnie
![]()
Wywalone rzeczy z szafy, z górnych półek. Miałam pewne podejrzenia, choć nikogo za łapę nie złapałam.
Od paru dni wszystko jest jasne - Ziutek! Dostaje się na górne półki w tylko sobie wiadomy sposób i tam buszuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 303 gości