Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jambi pisze:Mysza cieszę się za Stasia, tak sie bałam... Elu -zdechła mi bateria - przepraszam...
lidiya pisze:Mysza trzeba wsadzic kawaleczek gowienka do tego plynu i potrzasac mocno az sie plyn stanie mniej wiecej jednolity. potem trzeba odlozyc na kilka minut az okruszki ktore tam pozostana opadna na dno.
z gory plynu trzeba nabrac go do pipetki tak aby nic "stalego" sie nie zalapalo.
napuscic 3-4 krople i czekac.
Nie chcialabym straszyc, ani psuc humoru, ale Gucio, Dymek, agatka, jacek ktore byly chore na p- milay idealne leukocyty.
Maryla pisze:a czy to się da ustalić co było Nel?
Maryla pisze:a czy to się da ustalić co było Nel?
Beata pisze:moze podczas sekcji by cos wyszlo
a tak to - nie bylo badania krwi, zadnych testow, nic oprocz objawow
jambi pisze:Maryla pisze:a czy to się da ustalić co było Nel?
niestety chyba pozostanie to dla nas tajemnicą...
przypuszczenia wg wetów:
- nawrót kociego kataru (Mysza mówi że to może jakaś zmutowana wersja)
- panleukopenia
- białaczka
...
bezpośrednia przyczyna... obrzęk płuc lub wstrzą ana..(jakośtam - Mysza wie, dla mnie to za trudne słowo) na lek - ale to wykluczam bo wieczorem nie dostała nic więcej niż w rannej dawce, gdyby była na coś uczulona to już rano by...
to jakieś paskudne cholerstwo, maleńka przeszła wiele w schronisku a tam wiadomo - wylęgarnia zarazków, ale Mysza mówi że kiedyś jej kotka miała tak samo, w sobote radosna, w niedziele słabiutka a w poniedziałek... i też wczesniej chorowała na KK, tak jakby atak nawrotowy z wzmożoną siła
ja juz nie wiem, męczy mnie to i jestem zła że nie wiem!
cały czas o niej myśle
nie musiało tak być
jambi pisze:bezpośrednia przyczyna... obrzęk płuc lub wstrzą ana..(jakośtam - Mysza wie, dla mnie to za trudne słowo) na lek - ale to wykluczam bo wieczorem nie dostała nic więcej niż w rannej dawce, gdyby była na coś uczulona to już rano by...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości