Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ysmay pisze:a jakieś zdjęcia z dzisiejszej akcji mycia będą.
PS jak koty są w lecznicy w Wawie to w sobotę mogę w czymś pomoc
slifkowa pisze:Dzisiaj Baltazar mial akcję czyszczeniową - na pierwszy ogien poszly zeby a dalej (przy okazji) zostal elegancko wystrzyzony (caly zasikany nie byl atrakcyjny i uprzykrzal innym zycie swoją aromą) i umyty - i zostalo to ogloszone na ich wydarzeniu fb
Pewnie o to chodzilo w komentarzu o akcji mycia
Neigh pisze:Znajdują się powoli......ale co podkreślam koty są nadal w złym stanie.
Ysmay koty są u weta - tam nie ma warunków na wolontariat. Zabiegi przy kotach wykonują lekarze........
ASK@ pisze:Myślę,że nikt mając tyle zwierza do obróbki nie myśli o fotach.Tym bardziej weci. A osoba "wolna" z aparatem jest tam nie potrzebna i przeszkadzająca. To akuratnie (foty)nie jest najważniejsze choć na pewno wiele osób czeka ciekawie na nie.Tylko po co one?
Kotó żal.Muszą na prostą wyjść.
LadyZet pisze:Ponawiam pytanie czy ratuje Was DT Wroclaw. To co moge.zaoferowac to mieszkanie w domu jednorodzinnym w miescie. Dom dla kota niewychodzacy. Zapewniam karme i zwirek. Kotow brak ale jest psiur. Mala 7kg suka przyjaznie nastawiona do kotow. Raz juz tymczasowalam kotu z forum miau. Dajcie prosze.jakas odpowiedz, bo jesli nie.potrzebujecie tego "miejsca" u mnie, to przygarne na tymczas jakas inna biede z forum:) i przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z telefonu. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości