iwona66 pisze:Asiu to dla Twoich zaszczepieńców były kciuczki i słoneczka zdrowia
''moje'' to jeszcze trochę ,a i mam jeszcze jednego burego

Aaaaaaaaaaa, a ja inaczej zrozumiałam.Widziałam twoje maleńtasy ,gadałyśmy o szczepieniu i tak sobie zajawkowo pomyślałam.
Znaczy się rodzeństwo zjechało na sksy?
Malce szczepienie zniosły dzielnie choć Smużka trudno utrzymać było. I to Smużek xle sie wczoraj czuł.Nie ganiał i nie jadł. Ominięcie michy przez niego jest wielkim poswieceniem więc musiał na prawdę zaniemóc. Strączuś i Semirek ok. Semir bardzo się zmienił na korzyść. Sam przychodzi i wygłaskuje się mrucząc okrutnie. Strączek przyłazi jak ma humor.Smużek jak pokona nieśmiałość.Wszystkie dzieciaki lecą z narażeniem połąmania nóżek jak usłyszą...ciumcianie Lucka. Jak tylko Lucuś wpada w trans i zaczyna ciumciać paluzek to one lecą by też pocyckać troszkę. Albo sie nadstawiają albo próbują sami dopiąć sie do łapki. Mają smutne miny jak się nie udaje ta sztuka.
Radar rozdaje całuski, mruczy jak maszyna silnikowa troszkę zacinająca się i walczy z dozownikiem jak nie ta karma zleci. Widać na opakowaniu pewne ślady zniszczenia.
Najbardziej mruczast jest Karmel. Słychać go w całym domu.I ostatnio najbardziej z kotów przytualsty.Strasznie fajny i gruby jest.
Lucynka nie odmiennie swoje chrupki pożera robiąc się coraz bardziej okrągła.Uwielbia prać suszące się parnie w poidełku. Najlepiej skarpetki płucze.gaduła nie poślednia z niej.
Julinka szaleje nadal lecz po powrocie jest jakby troszkę spokojniejsza. Nadal pcha sie na kolana, mruczy i gada ale jest zgaszona.
Nastka robi się Nastuchą. Z powodu ilości jedzenia dużej i małej ilości ruchu. Spacer do miski trudno uznać za ruch. Nadal tkwi na komodzie mając wiekowy kryształ lub zegarek za poduchę.To jej miejsce obserwacji i snu. Rozdaje buziaki, mruczy ,ociera sie i zagaduje...Domu, domu jej trzeba najpilniej.
I Czarna Mańka co to jest moja i nie moja. Boję się,że nie znajdę jej lokum.Pilnie DT/DS potrzebny dla grubołapej. Moze być wychodzacy!!!
Kto jeszcze nie głosował w KV to proszę biegusiem do kompa lecieć.Czas się kończy a koty karmy potrzebują. Głosuj na Jokota w tym miesiącu!!!