Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
inusia00111 pisze:Monikaa pisze:OTOZ Starogard Gdański robi dużo dobrego... Mam od nich kota- myślę, ze Inusia dobrze zrobiła. 7ksiezyc- wysyłam wiadomość na pw
teraz tylko żeby ona jutro poszła z tyn papierkiem w koncu, gdzieś tam w mojej głowie krąży ta nadzieja że sie ruszy. Chociaż się nie będe zaskoczona naj jutro, powie "jutro"
matii33 pisze:proponuje ogłoszenie zamieścić jeszcze na tej stronie tu bardzo często osoby z Tczewa zaglądają http://www.tcz.pl/index.php?p=2,6,0,dod ... -bezplatne
turkusowa pisze:inusia00111 pisze:Monikaa pisze:OTOZ Starogard Gdański robi dużo dobrego... Mam od nich kota- myślę, ze Inusia dobrze zrobiła. 7ksiezyc- wysyłam wiadomość na pw
teraz tylko żeby ona jutro poszła z tyn papierkiem w koncu, gdzieś tam w mojej głowie krąży ta nadzieja że sie ruszy. Chociaż się nie będe zaskoczona naj jutro, powie "jutro"
i jak, kobieta poszła?
Monikaa pisze:Mogę dostarczyć te kotki w czwartek rano, nie tylko do Tczewa. Pracuję w terenie: powiat Tczew, Gniew,Starogard Gd, Gdańsk, Nowy Dwór, Malbork, Sztum, Kwidzyn...
Swojej kotce robiłam zastrzyki sama- jeśli będzie się to dobrze goić to i tym razem zrobię to samo. Dam puchy i kuwetę. Tylko miejsca nie mam
gaota pisze:Dziewczyny, a może trzeba zacząć szukać tym kotom nowych domów? Ta kobieta nie jest w stanie zająć się/wyżywić wszystkich.
inusia00111 pisze:mam nadzieje że teraz z zabiegami pójdzie z górki...
domy trzeba... są 4 młode kotki... one sie tam zmarnują.
VeganGirl85 pisze:inusia00111 pisze:mam nadzieje że teraz z zabiegami pójdzie z górki...
domy trzeba... są 4 młode kotki... one sie tam zmarnują.
Ja też mam taką nadzieję. Ale z tego co czytałam i słyszałam z tą panią trzeba powoli. Może sama uzna, że nie radzi sobie ze stadem i pozwoli zabrać część kotów. Ale jak zaczniecie od zabierania, może się nie udać towarzystwa pokastrować.
w końcu!!!inusia00111 pisze:byłam u sąsiadki. byłą w koncu o te sterylizacje.
inusia, może wpiszesz taki tytuł w temat wątku w dziale Koty? do tej pory nie zawiódł...inusia00111 pisze:WIEC PILNE! SZUKAMY KOGOŚ Z TCZEWA! KTÓRA WEŹMIE NA "PRZECHOWANIE" 2 KOTKI PO STERYLIZACJI NA KILKA DNI!
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 8 gości