Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Czarnuszek czuje sie lepiej...wysmarkuje resztki zapchanego noska.Dzisiaj jakby duzo lepiej było.Dostał ostatni zastrzyk.Jutro jedziemy na kontrolę.Teraz mały "szajbusek'gania za piłeczka po sypialni.Peja go obserwuje.Juz gówniok mały nauczył sie wskakiwac na burko, gdy pisze(własnie włazi mi na plecy)Ogólnie wyglada na zadowolonego.Juz zaczepia towarzystwo łapka pod drzwiami.Kiedy zaczyna miaukolic,reszta rusza mu na ratunek i dobija sie do drzwi,aby ratowac srajdka.Napisałam srajdka, bo zaczał robic kupole w wiklinowym koszyczku na takie posłanko z granulatem.Oprócz tego normalnie do kuwetki biega.Robi tylko na ten granulat,na kocyki nie robi.Teraz mały zbój skacze mi tu po kompie i klawiszach.Robi to tak szybko,ze az strcha mam,zeby gdziej nie zleciał.Istny kamikadze...
Zdjec na razie nie bedzie,mój aparat jest w naprawie .Postaram sie w weekend meza poprosic ,żeby coś cyknał.Wysle na e-maila i wstawisz co tam chcesz...
Peja własnie ugryzł małego w dupola,bo ten siedział mu na głowie i kopał nogą...no wesoło jest jednym słowem....
marta20 pisze:Bożenko wklej zdjęcia, jestem ciekawa czy się zmienił
ewar pisze:marta20 pisze:Bożenko wklej zdjęcia, jestem ciekawa czy się zmienił
Marta, a mogłabyś napisać, co z rudaskiem? Żyje? Ma dom? Jest w schronie?
marta20 pisze:Jeszcze muszę wyłapać ich matkę na sterylizacje .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości