Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mgska pisze:Malutka mi się dzisiaj śniła, cały czas o Niej myślę, jak sobie tam nasz mały żuczek radzi...
Pod wieczór Pani zadzwoniła, że Malutka zapoznała się już ze swoim współlokatorem, który jest bardzo zaaferowany sytuacją. Ale jak zobaczyła, że jest przyjaźnie nastawiony to już jedli podobno z jednej miski
CoolCaty pisze:Już jedli z jednej miski?![]()
Ale super!
Powodzenia malutka.
Myszolandia pisze:Widzę,że my Bałuciary,więc będzie na pewno okazja,żebym CIe kiedy wyściskała za to co robisz
Mam wrażenie,ze nawet gdzieś możemy blisko siebie mieszkać,czuj mi to podpowiada
mgska pisze:Myszolandia pisze:Widzę,że my Bałuciary,więc będzie na pewno okazja,żebym CIe kiedy wyściskała za to co robisz
Mam wrażenie,ze nawet gdzieś możemy blisko siebie mieszkać,czuj mi to podpowiada
A może nawet się znamy lub mijamy na ulicy?
Bo tam gdzie kocia rodzina i mój dom rodzinny to Harnama (choć ja już coraz częściej kawałeczek za miastem... ale całym sercem jestem z Bałutami)
Myszolandia pisze:jeśli tak i o tej samej porze,to jak wychodziłyście od Ani z gabinetu to mijałyście dziewczynę z wózkiem dzieciowym?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości