Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2011 10:01 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

:1luvu:
to trzymajcie kciuki także za testy potencjalnego "towarzysza" ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt kwi 01, 2011 10:07 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

za całokształt nieustająco!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: (za testy szczególnie! :D )

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt kwi 01, 2011 17:43 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Towarzysz ma (-), (-) i ładną morfologię :dance: :dance2:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Pt kwi 01, 2011 18:08 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Manuel, słodki przystojniak, musiał szybko zdobyć serce swojej kobiety, nic w tym dziwnego :D

A kto ma zostać towarzyszem Manuela, może chociaż mały portrecik?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt kwi 01, 2011 21:16 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

jamkasica pisze:Towarzysz ma (-), (-) i ładną morfologię :dance: :dance2:

woooooooooow :mrgreen: :dance: :lol: :lol: :balony: :balony: :ok: to jest imprezka :mrgreen: :mrgreen:

czyli Hermesik w sobote jedzie do domu :mrgreen: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie kwi 03, 2011 9:54 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Manuel od wczoraj ma nowego kumpla - Hermesa. Jest to kot z Palucha, który na początku strasznie bał się ludzi, ale po miesiącu spędzonym u mnie zrobił się naprawdę fajnym kocurem. Jego wiek weterynarze określają na jakieś 3 lata, ale według mnie ma nie więcej niż rok.

Dzwoniłam wczoraj do p. Danuty. Chłopaki już się poznały. Manuel jest trochę zestresowany nową sytuacją, ale myślę, że się dogadają. Ku mojemu zdziwieniu nie było na początku syczenia ani jeżenia się. A na koniec poszły spać razem do wersalki. :lol:

Jestem dobrej myśli :ok:

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Nie kwi 03, 2011 15:16 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

dwa wersalkowce, no ładnie :lol: za szybką aklimatyzację :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Post » Nie kwi 03, 2011 15:24 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Wspólna wersalka, to na pewno początek pięknej przyjaźni :1luvu: Ciekawe kiedy Manuel namówi kolegę na poranne bieganie :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie kwi 03, 2011 17:25 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Przestałam widywać Manuela na gumtree i oto...
Gratulacje!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon kwi 04, 2011 7:40 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

Bardzo, bardzo się cieszę z dokocenia Manuela!!!! :1luvu:

Hermes będzie dla niego świetnym kumplem! Rozmawiałam wczoraj z p. Danusią - chłopaki rzeczywiście dogadali się bez żadnego stresu - nie było ani parskania, ani fukania - tak jak u nas z Murkiem były od razu na powitanie noski-noski, a wczoraj już wieczorne ganianki i wariacje. Śpią w ciągu dnia razem w ulubionym azylu Manuela - czyli w wersalce :mrgreen: .

Hermes jest odważniejszy od Manuela i szybciej się chyba zaaklimatyzuje - bo w zasadzie już się zachowuje, jakby był u siebie :piwa: . Żeby przedstawić cioteczkom kibicującym Manuelowi drugiego "do kibicowania" pozwolę sobie wkleić jedyne zdjęcie Hermesa, jakie widziałam (jamkasica - wybaczysz????? - bo nie mam przecież praw autorskich :oops: ).

Obrazek

Jest nadzieja, że - tak jak było u nas - jak się artyści w ciągu dnia wybiegają i wyszaleją to wreszcie przestawi się Manuelowi rytm nocny na rytm dzienny :mrgreen: .

Prosimy o kciuki dla uroczej kociej parki, która dostała swoją szansę na długie, szczęśliwe i bezpieczne życie!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Post » Pon kwi 04, 2011 17:04 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

cudownie!!
oba kiciusie są bliskie mojemu sercu :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon kwi 04, 2011 19:13 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

kawał faceta z Hermesa :D buziaki dla chłopaków :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon kwi 04, 2011 20:18 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

ja mysle, ze tutaj nie potrzebne są kciuki, tylko WIELKIE OKLASKI :lol: :1luvu: :lol: :1luvu: :D :D :D :1luvu: :1luvu:

p. Danusia pokazywala mi dzisiaj fotki, ktora zrobila obu kotkom telefonem - na wiekszosci są razem, na jednym Hermes lezy rozparty na fotelu (od razu znalazl najlepsza lokalizacje :mrgreen: ) - podobno poczul się w nowym domku od razu jak u siebie, w ogole nie byl zestresowany - są już pierwsze harce i swawole - wieczorne.. tylko patrzec jak beda nocne ;) ;) mówilam p. Danusi, zeby zaczela sie przyzwyczajać :lol: - w kazdym badz razie rodzina wreszcie w komplecie :D :ok: :1luvu:

:D :D :D

tillibulek

Post » Wto kwi 05, 2011 8:45 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

no i za takie komplety w każdym domu ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :mrgreen:

joluka

Post » Wto kwi 05, 2011 9:11 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

Super wiadomości! Bardzo się cieszę, że chłopaki się dogadują i nie przysparzają zmartwień p. Danucie. Wiem, że obawiała się dokocenia także cieszę się, że obyło się bez ekscesów ;)
Nie mogę się też nadziwić, że Hermes, który był zabiedzoną i próbującą zniknąć kupką nieszczęścia na P., (DT natomiast przez pierwsze dni trzeba go było wyciągać siłą zza pralki, a u Weta korzystać z pomocy podbieraka) nie odczuwa kompletnie żadnego stresu w związku ze zmianą miejsca zamieszkania 8O Czuje chłopak, że jest w SWOIM domu :1luvu:

Joluko, do zdjęcia, prawa autorskie to ma Ozymandias lub jej TŻ :wink: ale myślę, że się nie obrażą :lol:

Dziewczyny, ja wiem, że domek nie jest forumowy, ale marzy mi się zobaczenie zdjęcia Manuela i Hermesa razem :oops: , także gdyby nadarzyła się taka okazja to baaardzo chętnie 8) :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

[poprzednia][następna]