BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT-MA DOMEK

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 22:03 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Jakie dobre wieści :) Tak się cieszę, kochany Karolek... Musi chyba faktycznie być bardzo zdziwiony nagłą odmianą losu - z kociarni, w której był tak apatyczny do ciepłego, przyjaznego domu... I jaka fajna ostatnia relacja! Jeżeli nawet kąpiel zniósł z godnością to charakter musi mieć naprawdę idealny ;)
Teraz dopiero widać na zdjęciu, że on ma białe mini-skarpetki, cudne!

Maceyo - wielkie dzięki za wszystko, co dla Karolka robicie - od odbioru prawie że o świcie począwszy ;)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro gru 15, 2010 22:04 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Lekarz stwierdził ze ma na oko z 6 lat :) a wy coś wiecej o nim wiecie?

maceyo

Od: Pon paź 11, 2010 15:17

Post » Śro gru 15, 2010 22:10 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Liwia_ pisze:Jakie dobre wieści :) Tak się cieszę, kochany Karolek... Musi chyba faktycznie być bardzo zdziwiony nagłą odmianą losu - z kociarni, w której był tak apatyczny do ciepłego, przyjaznego domu... I jaka fajna ostatnia relacja! Jeżeli nawet kąpiel zniósł z godnością to charakter musi mieć naprawdę idealny ;)
Teraz dopiero widać na zdjęciu, że on ma białe mini-skarpetki, cudne!

Maceyo - wielkie dzięki za wszystko, co dla Karolka robicie - od odbioru prawie że o świcie począwszy ;)

Ooo tak skarpetki i dwukolorowe poduszeczki w lapkach ma cudne! W ogóle ja myślałam ze on taki burasek a to jest duży kocurro z pyszczkiem prawie jak kot syberyjski :D i porządna sylwetka! Tylko żeby sie jeszcze załatwił :(( siusiu to było - ze strachu w kotenerze w drodze od weta (u weta mieszka kocica, chciała sie z nim zaprzyjaznic) ale cięższych armatek na razie Karol nie wytoczył :((

maceyo

Post » Śro gru 15, 2010 22:17 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Ja niestety nie wiem nic poza tym, że był na kociarni dość długo. Prawdopodobnie to kocurek z jakiejś interwencji. Był bardzo apatyczny, leżał tylko na posłanku, z łapkami podkulonymi pod siebie i przymkniętymi oczami, nie reagował specjalnie na nic. Potem doszły mnie wieści, że kk go dopadł i jest z nim coraz gorzej :(
Na "grubsze potrzeby" może trzeba będzie trochę poczekać, w nowym miejscu może załatwić je dopiero za kilka dni.

Liwia_

Post » Śro gru 15, 2010 22:20 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

naprawdę było z nim źle.Miał oczy i nos zawalony ropą,a z jedzeniem w kratke było od samego początku źle.Dostawał 3 rodzaje antybiotyków i dopiero ostatni linco...cos tam + unidox podziałały.On jest bardzo delikatny,że tak powiem psychicznie...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro gru 15, 2010 22:22 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Masz racje, będziemy obserwować :)

Dzięki wielkie i do następnej relacji :)

maceyo

Post » Śro gru 15, 2010 22:24 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

maceyo pisze:Masz racje, będziemy obserwować :)

Dzięki wielkie i do następnej relacji :)

Jesteśmy bardzo wdzięczne za uratowanie go.Kiedy już wyzdrowieje,to zabiorę się do ogłoszeń

justyna8585

Post » Śro gru 15, 2010 22:25 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Justyna: ten ostatni antybiotyk - musi mocny być bo stan nie jest zły a z jedzeniem faktycznie jest tak ze dzisiaj napychal brzuszek przy mnie ale sam w ciagu dnia nic nie zjadł. Wszystko sie wyrowna :)) a ogłoszenia - jasne jasne to teraz nie takie pilne.

maceyo

Post » Śro gru 15, 2010 22:29 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

maceyo pisze:Justyna: ten ostatni antybiotyk - musi mocny być bo stan nie jest zły a z jedzeniem faktycznie jest tak ze dzisiaj napychal brzuszek przy mnie ale sam w ciagu dnia nic nie zjadł. Wszystko sie wyrowna :)) a ogłoszenia - jasne jasne to teraz nie takie pilne.

Ten jest najmocniejszy,po nim w schronisku nie ma już nic...Zaczynają od najsłabszego i kończą na nim. Bardzo trudno wyleczyc kota z tego schronowego kk,jest paskudnie zmutowany.
Będziemy szukać jak najszybciej domku,żeby nie zasiedział sie u Ciebie :)

justyna8585

Post » Czw gru 16, 2010 0:51 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

justyna8585 pisze:
maceyo pisze:Justyna: ten ostatni antybiotyk - musi mocny być bo stan nie jest zły a z jedzeniem faktycznie jest tak ze dzisiaj napychal brzuszek przy mnie ale sam w ciagu dnia nic nie zjadł. Wszystko sie wyrowna :)) a ogłoszenia - jasne jasne to teraz nie takie pilne.

Ten jest najmocniejszy,po nim w schronisku nie ma już nic...Zaczynają od najsłabszego i kończą na nim. Bardzo trudno wyleczyc kota z tego schronowego kk,jest paskudnie zmutowany.
Będziemy szukać jak najszybciej domku,żeby nie zasiedział sie u Ciebie :)

O kurcze... Ja sie totalnie na tym nie znam :/ Hmm No chwila dajcie sie nam nacieszyć :)) jak on pięknie spał teraz wyciągnięty i tylko mruczal i wzdychal.

Btw co z kotenerem? Bo został u nas oddamy go jutro Karol w wyprawce dostanie swój. Tylko jak możemy go oddać?

maceyo

Post » Czw gru 16, 2010 7:59 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

jakie dobre wiadomości, aż miło poczytać z rana :D
ps. a jak to jest spanie na krewetkę?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw gru 16, 2010 10:44 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

mar9 pisze:jakie dobre wiadomości, aż miło poczytać z rana :D
ps. a jak to jest spanie na krewetkę?

O takie :-)

http://www.facebook.com/#!/pages/Koty-ktore-udaja-krewetki/118477328212486

maceyo

Post » Czw gru 16, 2010 11:17 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Maria wytarmoś go tam odemnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 16, 2010 12:26 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

CatAngel pisze:Maria wytarmoś go tam odemnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Masz to jak w banku :-)))

maceyo

Post » Czw gru 16, 2010 21:01 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

I ode mnie, proszę ;) Mam nadzieję, że krewetek ;) ciągle ma apetyt i nie ma jakiejś tragedii z jego katarem...

Liwia_

[poprzednia][następna]