KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 30, 2010 12:57 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

kotki śliczne,czyściutkie,zadbane,widac że do tej pory były otoczone troskliwą opieką i nawet te kilka dni w schronisku nie zdążyły jeszcze im zaszkodzic,przynajmniej wizualnie
niebieska weszła jak do siebie,ułożyła na kanapie,pojadła kilka chrupek i zaczęła się myc
przy głaskaniu już mruczy
szylkretka też już je,zwiedza kąty,trochę wystraszona ale nie w panice
najbardziej w szoku jest pingwinka
wielkie żrenice,weszła pod kaloryfer i zastygła,ma pod nosem miseczki,może jak się uspokoi to poje,na razie jej nie dotykam i nie wyciągam,niech się wyciszy i odsapnie
imion nie znamy,jedynie takie nadane w schronisku do ewidencji i umowy

można wymyślac imiona na nowe życie
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Wto lis 30, 2010 12:58 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Dobrze, że są razem :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 30, 2010 12:59 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

:1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lis 30, 2010 13:06 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Dziewczyny jesteście wspaniałe :1luvu:
Od niedawna jestem na forum, ale to co robicie jest cudowne.

Julsie

Od: Czw wrz 30, 2010 10:59

Post » Wto lis 30, 2010 13:07 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

gayae pisze:kotki śliczne,czyściutkie,zadbane,widac że do tej pory były otoczone troskliwą opieką i nawet te kilka dni w schronisku nie zdążyły jeszcze im zaszkodzic,przynajmniej wizualnie
niebieska weszła jak do siebie,ułożyła na kanapie,pojadła kilka chrupek i zaczęła się myc
wielkie żrenice,weszła pod kaloryfer i zastygła,ma pod nosem miseczki,może jak się uspokoi to poje,na razie jej nie dotykam i nie wyciągam,niech się wyciszy i odsapnie

JEZU JAK SIE CIESZE! Ludzie , jesteście WIELCY! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mama-san

Od: Pt lis 19, 2010 16:00

Post » Wto lis 30, 2010 13:11 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Popłakałam się... :oops:

Dziewczyny jesteście wielkie :1luvu:

Gdybym mogła najchętniej zabrałabym je trzy do siebie na zawsze, eh...
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 30, 2010 13:22 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

gayae pisze:kotki śliczne,czyściutkie,zadbane,widac że do tej pory były otoczone troskliwą opieką i nawet te kilka dni w schronisku nie zdążyły jeszcze im zaszkodzic,przynajmniej wizualnie

:placz: ze szczęścia jak bóbr!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 30, 2010 13:36 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

o jeju jeju, jak to dobrze, że już są bezpieczne. Gayae, tak bardzo Ci dziękuję, że je zabrałaś. Jesteś fantastyczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mam nadzieję, że będziesz nam niedługo pisała, że wszystkie koteczki juz jedzą i wszystko jest ok.

Dla niebieskiej jakoś jako pierwsze nasunęło mi się imię Shila :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 30, 2010 13:40 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

magdaradek pisze:o jeju jeju, jak to dobrze, że już są bezpieczne. Gayae, tak bardzo Ci dziękuję, że je zabrałaś. Jesteś fantastyczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mam nadzieję, że będziesz nam niedługo pisała, że wszystkie koteczki juz jedzą i wszystko jest ok.

Dla niebieskiej jakoś jako pierwsze nasunęło mi się imię Shila :)

Shila, jak ładnie...
Pingwinka, która idzie do mnie, będzie się nazywać Karolinka :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto lis 30, 2010 13:47 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Post » Wto lis 30, 2010 13:47 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Karolinka i Shila. Shila mi bardziej do szylki pasuje, ale niebieska też się pewnie ucieszy :1luvu:
To jeszcze imię dla szylki...
Obrazek

hanelka

Post » Wto lis 30, 2010 13:53 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Karolinka - jak moja córka :twisted: :mrgreen: :wink:

Dla szylki pasowało by choćby Aisha :)

a dla pingwinki, która wydaje się być dużą, dorodną koteczką może - Doris? albo Dakota?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 30, 2010 13:55 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Szylka Aurora :mrgreen: Aura :1luvu: Nadia :mrgreen:

CatAngel

Post » Wto lis 30, 2010 13:58 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Aisha - cudnie, Aura też piękne. :1luvu:
Ale pingwinka pewnie będzie Karolinka.
Obrazek

hanelka

Post » Wto lis 30, 2010 13:58 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Akcja godna poszanownia 8) :ok:

U mnie kotka ma na imię Monika vel Moonka :ryk:

CatAngel

[poprzednia][następna]