Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
abrakadabra pisze:Czy z takim przybytkiem kwalfikujemy się jako potencjalny domek?
koiko pisze:ile te kociaki mają miesięcy na dziś?
ta najjaśniejsza kotka z łatą na nodze to Pipi?
abrakadabra pisze:Jeśli koniec świata jest 25km od Warszawy to można powiedzieć, że tak, w sumie za oknem mam las, za lasem łąki więc chyba masz rację![]()
Edzina pisze:abrakadabra pisze:Jeśli koniec świata jest 25km od Warszawy to można powiedzieć, że tak, w sumie za oknem mam las, za lasem łąki więc chyba masz rację![]()
Jeszcze jej nie pytałam (mam nadzieję, że się zgodzi), ale wiesz, że zanim przyjedzie do Ciebie, to w planach jest wizyta Neigh?
Edzina pisze:abrakadabra pisze:Jeśli koniec świata jest 25km od Warszawy to można powiedzieć, że tak, w sumie za oknem mam las, za lasem łąki więc chyba masz rację![]()
Jeszcze jej nie pytałam (mam nadzieję, że się zgodzi), ale wiesz, że zanim przyjedzie do Ciebie, to w planach jest wizyta Neigh?
Neigh pisze:Łojeeeeny dziewczyno, nie zgadzaj sie:-)
Edzina pisze:Neigh pisze:Łojeeeeny dziewczyno, nie zgadzaj sie:-)
Heheee... Jak tam Neigh? Masz ochotę?
Neigh pisze:Wiesz, że mną to już na dogo zaczynają małe dzieci straszyć?:-)
Edzina pisze:Neigh pisze:Wiesz, że mną to już na dogo zaczynają małe dzieci straszyć?:-)
![]()
iwcia pisze:Ja mogę dać abrakadabra referencje, myślę, że Jana też
Neigh pisze:Także wiesz.......sie zastanów i Ty gdzie mnie chcesz wysłać i Abrakadabra czy aby na pewno mnie wpuści;-)
abrakadabra pisze:Co do sterylizacji to jak wygodniej, czy do was czy do weta mi wszystko jedno, tylko poprosiłabym o nr konta i kwotę.
abrakadabra pisze:A jak ze szczepieniami?
abrakadabra pisze:Transport - jeśli wszystko będzie ok to szukamy...
abrakadabra pisze:A jak myslisz czy pieski zrobią na niej jakieś wrażenie czy ona raczej z tych wyluzowanych i olewczych?
abrakadabra pisze:A na Zuzię też tylu chętnych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości