Schronisko KRK - dużo bardzo smutnych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 06, 2010 14:00 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

wieści do Myślenic; pani dr powiedziała ze Maciejka dziś trochę połaziła po boksie (tzn jest ciut lepiej) ale nadal musi być karmiona "ręcznie", nosek trochę odetkany, nadal brak reakcji na człowieka

Dzięki p. Beacie P. jest dziś w gazecie krakowskiej, dzwoniły 2 osoby (DS) i propozycja DT u innej wolontariuszki ze schroniska

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Pon wrz 06, 2010 14:08 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

BarbAnn pisze:Sibi jest fotogeniczna ale wciąż w ruchu i masa zdjęć jest poruszona
ale spoko
z tego co mam chwiladlapupila cos dostanie
Podusia jest boskahttp://forum.miau.pl/posting.php?m ... cc6312a16b
To kot stróżujący-mam parę zdjęć jak pilnuje obiektywu tak że żaden kot nie podszedł
Malinka (mag 2) bawiła się ze mną w koci łapci
są zdjęcia kotka po wypadku oraz Dzako ma parę nowych
Dzako zainteresował się laserkiem
a ta Biała z kreseczką biegała za laserkiem az do padniecia.Posapała trochęi dalej dawaj gonic

Biało-bura z białą kreseczką na boku? Taka chudzina?
To prawdopodobnie MALWA 158/07/10
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Pon wrz 06, 2010 14:19 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Lunszpik pisze:
BarbAnn pisze:Sibi jest fotogeniczna ale wciąż w ruchu i masa zdjęć jest poruszona
ale spoko
To kot stróżujący-mam parę zdjęć jak pilnuje obiektywu tak że żaden kot nie podszedł
a ta Biała z kreseczką biegała za laserkiem az do padniecia.Posapała trochęi dalej dawaj gonic

wrzuce wieczorem zdjęcia to zobaczysz czy to ta
mam nadzieję to wszystko ogarnąc :)

co do Maciejki-żeby się udało z dobrym domem
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon wrz 06, 2010 14:26 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Tunisia pisze:wieści do Myślenic; pani dr powiedziała ze Maciejka dziś trochę połaziła po boksie (tzn jest ciut lepiej) ale nadal musi być karmiona "ręcznie", nosek trochę odetkany, nadal brak reakcji na człowieka

Dzięki p. Beacie P. jest dziś w gazecie krakowskiej, dzwoniły 2 osoby (DS) i propozycja DT u innej wolontariuszki ze schroniska

cudnie :ok:
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Pon wrz 06, 2010 14:58 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Tunisia pisze:wieści do Myślenic; pani dr powiedziała ze Maciejka dziś trochę połaziła po boksie (tzn jest ciut lepiej) ale nadal musi być karmiona "ręcznie", nosek trochę odetkany, nadal brak reakcji na człowieka

wiem, że ma mieć jutro jeszcze biochemię robioną, bo coś tam niepokojącego jest w jej stanie tzn mimo kroplówek ciągle wygląda na odwodnioną

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 06, 2010 15:32 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Lunszpik pisze:
ale spoko

Malwa to jest ta kotka po wypadku ale jest inna niz na stronie schroniska, może były dwie,
A ta biała z kreseczka to jest Łajka 52/06/10.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Pon wrz 06, 2010 15:48 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Możliwe, tak jak z Malinkami
ObrazekObrazek

Lunszpik

Post » Pon wrz 06, 2010 17:23 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

To jest Łajka

Obrazek
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon wrz 06, 2010 17:25 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

nie, to jest Maksyma

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Pon wrz 06, 2010 17:27 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Tunisia pisze:nie, to jest Maksyma

łojezu
już zmieniam
maksyma
Mamy tak w nie odchodz od stolika jest
Malinka (szara) Sibi, Julia i Pillow
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon wrz 06, 2010 18:31 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

BarbAnn pisze:To jest Łajka

Obrazek

ta też jest piękna :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 06, 2010 18:40 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Podusia stróżująca

Obrazek
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon wrz 06, 2010 19:06 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

:lol: Pillow
ObrazekObrazek

Lunszpik

Post » Pon wrz 06, 2010 19:06 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

a to jest?

Obrazek
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon wrz 06, 2010 19:23 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

ŁAJKA - 52/06/10 [/b]

Obrazek

MAKSYMA - 60/06/10

Obrazek

Obrazek

[url=http://img835.imageshack.us/i/maksyma.jpg/][img]
http://img835.imageshack.us/img835/9692/maksyma.jpg[/img][/url]

MALWA - 158/07/10[/b]

Obrazek

Obrazek

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25